Mantu Ablak

Pirnar bejárati ajtók

„Hiszünk a csodákban. Hiszünk az emberi képzelőerő legyőzhetetlenségében. Hiszünk a jövőben, ami a lehetőségek határait feszegeti. Büszkék vagyunk, hogy diktálhatjuk a divatot és, hogy a jó ízlésű embereket termékeinkkel elvarázsolhatjuk. Azokat, akik tudják, hogy nincsen lehetetlen. Önt is.”

A legjobban talán a Pirnar gyár tulajdonosának fenti szavaival tudjuk érzékeltetni, hogy mit vállal magára a Pirnar bejárati ajtó márka. Mindenekelőtt a korlátok nélküli egyediséget, a kisszériás kézi gyártástechnológia tökéletességét, a minden képzeletet felülmúló stabilitást, szépséget és eleganciát. Mindezekről Ön is könnyen meggyőződhet, ha eljön hozzánk, és a saját szemével látja a Pirnar bejárati ajtók különlegességét.

Ezért lenyűgözőek a Pirnar bejárati ajtók

Rengeteg helyen találhat oldalvilágítóval szerelt alumínium bejárati ajtót. Olyat azonban már nem, ami ennyi féle innovatív megjelenést kínál, mint a Pirnar modellválasztéka. Merüljön el a különböző felületi struktúrák egyvelegében, vagy éppen ellenkezőleg, a tökéletes síklapúság letisztultságában.

Ezeken az ajtókon minden egyes fogantyú egyedi mestermunka, és nem csak a beépített hangulatvilágításnak köszönhetően. A négyrétegű üvegezésnek és a rengeteg választható mintának köszönhetően úgy érezheti, hogy az Ön kezei között születik meg a saját, egyedi ajtaja.

Az extrém, akár 14 cm vastag ajtólapok mögött olyan biztonságban tudhatja magát, mintha egy igazi várban lakna. Az ajtólap a vastagságnak és a speciális konstrukciónak köszönhetően rendkívül erős és stabil. Ezt a legerősebb SCHÜCO profilok alkalmazásával, művészi fokra emelt, precíz kézimunkával és az elemek innovatív összeszerelési módjával érik el. E tekintetben a Pirnar ULTIMUM programnak nincsen vetélytársa.

Mekkora legyen a bejárati ajtó?

Nagy belmagasságú helységek, pompás villák, kastélyok és a modern építészet gyöngyszemei nem engedhetik meg maguknak, hogy kommersz alumínium ajtókkal szereljük fel őket.

Például ilyen esetekben fontos szempont a választáskor a méret. A normál beltéri ajtó magasságot (210 cm) semmiképp nem javasoljuk nagy belmagasság esetén, nem csak bejárati ajtóként, de a beltéri ajtókhoz sem. Viszont ha már a beltéri ajtók 235 cm magasak, vagy annál is nagyobbak, a bejárati ajtó sem maradhat el tőlük.

Van, ahol még az egyébként magasnak számító 280 cm sem elég, ilyenkor javasoljuk a Pirnar bejárati ajtók GRANDE változatát, ami akár 350 cm magasságig és az oldalvilágítókkal együtt 280 cm szélességig rendelhető, és őszintén szólva megdöbbentően gyönyörű hatást kelt. Nem hiába mondjuk, hogy a Grande a nagyok bejárata. A nagy házaké, és a nagyszerű embereké.

A saját Pirnar ajtajára olyan büszke lesz, mint a legnagyobb sikereire

Mert a Pirnar bejárati ajtókat teljesen önmagára szabhatja. Egy adott bejárati ajtó designon belül csak Önön múlik, hogy milyen méretű, stílusú és formavilágú lesz a végeredmény. Szabadon dönthet a színről, a felületről, de még a különböző fogantyúkról, gombokról, és zárakról is. A visszafogott LED fényekkel az Ön bejárati ajtaja nem csak nappali fényben, de éjszaka is sugározhat. Higgye el, akárhogy is dönt, az Ön bejárati ajtaja még a legigényesebb kritikusokat is leveszi majd a lábukról.

21. századi komfort a’la Pirnar

A lakáskulcs fogalma lassan a múlt ködébe veszik, most amikor egyre több az automatikusan érzékelő, illetve távolról is vezérelhető, vagy szabályozható használati tárgy körülöttünk. Miért maradnának ki ebből a bejárati ajtók, amikor a technológia készen van? Ujjlenyomatával nem csak biztonságban tudhatja otthonát, de a nyitás-zárás folyamata is végtelenül egyszerűvé és elegánssá válik. Hiszen a jövő jelen van.

Az otthon melege nem csak a hőmérsékleti komfortérzetet jelenti. Igaz, az elsőrangúan hőszigetelt alumínium ajtók valóban gondoskodnak arról, hogy Ön a legkeményebb hidegben is komfortosan érezze magát. Akárcsak a szerettei körében, az otthon melegében.

A fény mindig megnyugtatóan hat ránk, különösen, ha az éj sötét. Éppen ezért a Pirnar bejárati ajtók beépített LED világítása diszkréten jelzi az ajtó és a fogantyú kontúrjait, amikor azt a fényviszonyok megkívánják.

Kinek ajánljuk a Pirnar bejárati ajtókat?

A Pirnar ajtó egyáltalán nem csak egy építő elem, de nem is csak egy bejárati ajtó. Ezeknél a termékeknél már a tervező asztalon sem bíznak semmit a véletlenre, a tömegízlésre, vagy a tucat megoldások nyújtotta lehetőségekre. A tapasztalataink alapján azoknak a szeme akad meg a Pirnar bejárati ajtókon, akik vágynak a különlegesre, és meg is engedik maguknak ezt az örömöt, valamint azok, akik önkifejezési eszközt látnak benne, továbbá, akik ragaszkodnak a legjobb, vagy legújabb technológiákhoz. Akármelyik típushoz is tartozik Ön, higgye el, a Pirnar bejárati ajtó igazi szerelem lesz első látásra.

Válassza ki Ön is a PIRNAR bejárati ajtaját!

Garantáljuk, hogy nem lesz egyszerű a választás, a szebbnél szebb felületek, a különleges motívumok nagy fejtörést okoznak a legtöbb ügyfelünknek. Ha valaha került már olyan választás elé, amiben úgy érezte, hogy szinte nem tud dönteni a sok jó lehetőség közül, akkor érti miről beszélünk. De minden jó, ha jó a vége, végül mindenki megtalálja a szíve választottját.

A Pirnar Ultimum család a bejárati ajtók luxus osztálya, akkor ajánljuk Önnek, ha szereti mindenből mindig a legkülönlegesebbet választani. Ha a legapróbb részletekig igényli a perfekcionizmust és a csúcstechnológiát, itt biztosan megtalálja, amit keres.

A Pirnar Premium család maga a racionális tökéletesség. Semmi fellengzős hivalkodás, gyönyörűen és kiválóan teszi a dolgát. Ha a legnagyobb Pirnar bejárati ajtó választékot keresi, itt lesz miből válogatnia.

 

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot! »

<