Mantu Ablak

Egyénre szabott konzultáció

Homlokzati nyílászárót sok helyen lehet vásárolni. A legtöbb helyen még azt is elhitetik Önnel, hogy a legmagasabb prémium minőséget fogja megkapni hihetetlenül alacsony áron. Mi ilyet nem ígérhetünk Önnek! Csupán annyit, hogy egy egyénre szabott konzultáció keretében tanácsadást nyújtunk az ablakválasztáshoz, melynek során megmutatjuk Önnek azokat az apró részleteket, legyen szó műszaki vagy design szempontokról, ami alapján különbséget fog tudni tenni ár-értékarány figyelembevételével az Ön előtt heverő ajánlatokban szereplő termékek között. Ez alapján Ön már képes lesz megalapozott döntést hozni arról, hogy mi az a tulajdonság amihez ragaszkodik, és mi az amiről le tud mondani egy kedvezőbb ár érdekében.

„A különleges homlokzati nyílászárók specialistájának valljuk magunkat.”

Ez azt jelenti, hogy nem minden építkezőnek van ránk szüksége. Elsősorban azoknak az építkezőknek tudunk komplex homlokzati megoldásokat kínálni, akik a hagyományostól, a mindennapitól eltérő megoldásokat (kicsit látványosabb, kicsit szebb, kicsit különlegesebb, különleges funkcióval bíró) keresnek és melyek megvalósítása nagy szakmai felkészültséget (mérnöki előkészítés, beépítés) igényel.

A termékkörünk megköveteli, hogy ne csak a gyártókkal, de magunkkal szemben is a legmagasabb elvárásokat fogalmazzuk meg. Nem rejtjük véka alá a véleményünket, hogy a homlokzati nyílászárók és azok kiegészítői a ház meghatározó szerkezeti elemeiként csak akkor képesek megfelelni a velük szemben támasztott építészeti és műszaki követelményeknek, ha a termék minőségéhez magas színvonalú építészeti munka és építő/szerelő tevékenység is társul.

Prémium nyílászárókhoz prémium szolgáltatás

Nálunk a termék minőségét a szigorú szakmai szempontok alapján kiválasztott gyártók (Katzbeck, Solarlux, Pirnar) garantálják, ezt mondanunk sem kell, mert magától értetődő. Kizárólag fa, fa-alu és alumínium nyílászárókkal foglalkozunk, mert műszakilag csak ezek alkalmasak a különleges igények kielégítésére.

Biztosan hallotta már, hogy a homlokzati nyílászárók egy átlagos épület esetén a teljes beruházási költség kb. 10-20%-át teszik ki. Ennek nagyrészét (kb. 80-90%) maga a termékek ára, a fennmaradó részt pedig a szolgáltatások költsége jelenti, amelyet ha nem megfelelő színvonalon nyújtanak, akkor kárba vész a prémium termékekre elköltött pénz is.

Valamennyi termékünkhöz ugyanazt a kiemelt szolgáltatást nyújtjuk, így minden nyílászárónkhoz a maximális teljesítményt tudjuk Önnek garantálni:

  • Az ablakválasztás során csak az Önnek legmegfelelőbb nyílászáró megoldásokat mutatjuk meg.
  • Megmutatjuk azokat az egyedi különleges megoldásokat, melyekkel új otthonát egyedivé, exkluzívvá teheti
  • Minden esetben teljeskörően kidolgozzuk a kiválasztott nyílászárók műszaki megoldásait, a beépítési csomópontokat.
  • Beépítjük megrendelt nyílászárókat.
  • Munkánkért garanciát vállalunk és rendszeres karbantartási lehetőséget biztosítunk.

Ezeket a feladatokat magasan képzett, nyílászáró specialistáink végzik, akik hosszú évek óta kizárólag nyílászárókkal foglakoznak.

Milyen problémákkal kell szembenéznie az ablakválasztás során?

A kültéri nyílászárók műszaki kivitele gyártónként különbözik, ennek megfelelően az építészeti fogadószerkezeteket és a csatlakozásokat különbözőképpen kell előkészíteni. Ez építészmérnöki munka, melyet az építésztervezők a termékjellemzők alapos és részletes ismerete nélkül nem tudnak megfelelően elkészíteni. Ezért kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a munkájukhoz minden támogatást megadjunk.

Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a kivitelezői hibák jelentősen lecsökkenthetik az otthona értékét. A hibás beépítés rontja a hőszigetelési képességet, beázásokhoz vezet, és mechanikai hibákat okoz a nyíló-, toló szerkezetekben. Ezeket a hibákat csak részletes kiviteli tervekkel és a kivitelezési munka ellenőrzésével kerülheti el. Fontos tudnia, hogy a hibák többségét még a szerkezetépítés fázisában követik el, ami azért nem szerencsés, mert a legtöbb esetben ilyenkor még nincsenek is kiválasztva a nyílászárók. Ráadásul ezek a hibák sok esetben már nem is javíthatóak később. Ezért fontos, hogy minél előbb kiválassza és megrendelje az Önnek megfelelő termékeket, hogy elvégezhessük az ellenőrzést Ön helyett.

Hogyan találjuk meg Önnek a legmegfelelőbb megoldást?

A bemutatótermi egyeztetés során Ön egy szakmailag felkészült, a nyílászárók területén sokéves tapasztalattal rendelkező tanácsadónkkal találkozik, akinek munkáját szükség esetén egy további műszaki kolléga is segíti.

Először mindenképpen meghallgatjuk az elképzeléseit és elvárásait az ablakválasztással kapcsolatosan. Ennek során kitérünk nemcsak a műszaki és design kérdésekre, de tisztázzuk a várható bekerülési költségeket is.

Ha a megfogalmazottak tükrében tudunk megoldási javaslatot tenni, akkor azokat megmutatjuk Önnek a bemutatótermi mintáink segítségével, hogy kiválaszthassa közülük a legmegfelelőbbet, melyre egy tájékoztató árajánlatot készítünk.

  • Ez az árajánlat figyelembe veszi az Ön által megfogalmazott elvárásokat és az ajánlott termékek műszaki paramétereit, de nem veszi figyelembe teljes körűen az építészeti adottságokból fakadó követelményeket.
  • Amennyiben Ön elfogadja ajánlatunkat és az alapján Ön úgy dönt, hogy minket kíván megbízni tervezett otthona nyílászáróinak szállításával és szerelésével, akkor az ajánlat szerint elvégezzük a műszaki és az építészeti követelmények összehangolását.
  • Ennek keretében kidolgozzuk a beépítéshez szükséges csomópontokat és egyeztetjük azokat az építész tervezővel, illetve a kivitelezővel. Elvégezzük a helyszíni méretvételt és előkészítjük a végleges műszaki megoldás specifikációját.
  • Továbbá megvizsgáljuk a nyílászárók beépíthetőségének feltételeit, aminek során nem csak a szükséges emberi és gépi erőforrásokat elemezzük, de olyan fontos körülményeket is ellenőrzünk, mint a nyílászárók építési helyszínre szállíthatósága, vagy a helyszín megközelíthetősége.
  • Minden befolyásoló tényező figyelembe vétele után aktualizáljuk árajánlatunkat, ami elfogadás esetén a szerződés alapját képezi majd.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot! »

<