Mantu Ablak

Tanácsadás ablakválasztáshoz

„A különleges kültéri nyílászárók specialistájának valljuk magunkat.”

Ennek az oka egyszerű: azért, mert a hagyományostól és a mindennapitól eltérő (kicsit nagyobb, kicsit szebb), egyedi megoldásokat valamint nagy szakmai felkészültséget igénylő komplex nyílászáró kiviteleket kínálunk azoknak, akik különös figyelmet fordítanak otthonuk vagy lakásuk az átlagnál magasabb színvonalú műszaki és/vagy esztétikai kialakítására.

A termékkörünk megköveteli, hogy ne csak a gyártókkal, de magunkkal szemben is a legmagasabb elvárásokat fogalmazzuk meg.

Nem rejtjük véka alá a véleményünket, szerintünk a kültéri nyílászárók és azok kiegészítői a ház szerkezeti elemeként csak akkor képesek megfelelni a velük szemben támasztott alapvető követelményeknek, ha a termék minőségéhez magas színvonalú építészeti munka és építő/szerelő tevékenység is társul.

Prémium nyílászárókhoz prémium szolgáltatás

Nálunk a termék minőségét a szigorú szakmai szempontok alapján kiválasztott gyártók garantálják, ezt mondanunk sem kell, mert magától értetődő. Ugyanúgy megtalálhatóak köztük a prémium kategóriás nyílászárók, mint a költséghatékony alternatívát kínáló középkategóriás termékek, valamint a speciális igényeket kielégítő egyedi megoldások.

Biztosan hallotta már, hogy a homlokzati nyílászárók egy átlagos épület esetén a teljes beruházási érték kb. 15%-át teszik ki, melynek kb. 85-90% a termékek ára, a fennmaradó rész pedig a szerelés költsége. Viszont ez az a 10-15%, amit ha nem végeznek el tökéletesen, akkor kárba vész a magas műszaki színvonalú termék, hiszen nem tudja kihasználni az előnyeit.

Valamennyi termékünkhöz ugyanazt a kiemelt szolgáltatást nyújtjuk, így minden nyílászárónkhoz a maximális teljesítményt tudjuk Önnek garantálni:

  • Már az első egyeztetéseken is az Önnek legmegfelelőbb nyílászáró megoldásokat mutatjuk meg.
  • Minden esetben kidolgozzuk a kiválasztott nyílászárók műszaki megoldásait.
  • Beépítjük megrendelt nyílászárókat.
  • Munkánkért garanciát vállalunk és rendszeres karbantartási lehetőséget biztosítunk.

Ezeket a feladatokat magasan képzett, nyílászáró specialistáink végzik, akik hosszú évek óta kizárólag nyílászárókkal foglakoznak.

Milyen problémákkal kell szembenéznie az ablakválasztás során?

A kültéri nyílászárók műszaki kivitele gyártónként különbözik, ennek megfelelően az építészeti fogadószerkezeteket és a csatlakozásokat különbözőképpen kell előkészíteni. Ez építészmérnöki munka, melyet az építésztervezők a termékjellemzők ismerete nélkül nem tudnak megfelelően elkészíteni. Ezért kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a munkájukhoz minden támogatást megadjunk.

Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a kivitelezői hibák jelentősen lecsökkenthetik az otthona értékét. A hibás beépítés rontja a hőszigetelési képességet, beázásokhoz vezet, és mechanikai hibákat okoz a nyíló-, toló szerkezetekben. Ezeket a hibákat csak részletes kiviteli tervekkel és a kivitelezési munka ellenőrzésével kerülheti el. Fontos tudnia, hogy a hibák többségét még a szerkezetépítés fázisában követik el, ami azért nem szerencsés, mert a legtöbb esetben ilyenkor még nincsenek is kiválasztva a nyílászárók. Ráadásul ezek a hibák sok esetben már nem is javíthatóak később. Ezért fontos, hogy minél előbb kiválassza és megrendelje az Önnek megfelelő termékeket, hogy elvégezhessük az ellenőrzést Ön helyett.

Hogyan találjuk meg Önnek a legmegfelelőbb megoldást?

A bemutatótermi egyeztetés során Ön egy szakmailag felkészült, a nyílászárók területén sokéves tapasztalattal rendelkező tanácsadónkkal találkozik, akinek munkáját szükség esetén egy további műszaki kolléga is segíti.

Először mindenképpen meghallgatjuk az elképzeléseit és elvárásait az ablakválasztással kapcsolatosan. Ennek során kitérünk nemcsak a műszaki és design kérdésekre, de tisztázzuk a várható bekerülési költségeket is.

Ha a megfogalmazottak tükrében tudunk megoldási javaslatot tenni, akkor azokat megmutatjuk Önnek a bemutatótermi mintáink segítségével, hogy kiválaszthassa közülük a legmegfelelőbbet, melyre egy tájékoztató árajánlatot készítünk.

  • Ez az árajánlat figyelembe veszi az Ön által megfogalmazott elvárásokat és az ajánlott termékek műszaki paramétereit, de nem veszi figyelembe teljes körűen az építészeti adottságokból fakadó követelményeket.
  • Amennyiben az árajánlat alapján Ön úgy dönt, hogy minket kíván megbízni tervezett otthona nyílászáróinak szállításával és szerelésével, akkor térítés ellenében elvégezzük az ajánlatban foglaltak és az építészeti követelmények összehangolását.
  • Ennek keretében kidolgozzuk a beépítéshez szükséges csomópontokat és egyeztetjük azokat az építész tervezővel, illetve a kivitelezővel. Elvégezzük a helyszíni méretvételt és előkészítjük a végleges műszaki megoldás specifikációját.
  • Továbbá megvizsgáljuk a nyílászárók beépíthetőségének feltételeit, aminek során nem csak a szükséges emberi és gépi erőforrásokat elemezzük, de olyan fontos körülményeket is ellenőrzünk, mint a nyílászárók építési helyszínre szállíthatósága, vagy a helyszín megközelíthetősége.
  • Minden befolyásoló tényező figyelembe vétele után elkészítjük végleges árajánlatunkat ami a szerződés alapját képezi majd. Amennyiben elégedett az ajánlat tartalmával és végösszegével, ezt követően a szerződés is aláírásra kerül.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot! »

<