Mantu Ablak

Pirnar Premium Classico bejárati ajtók

A Premium család bejárati ajtói csodálatos, kézi gyártású mesterművek, amelyek teljesen el fogják varázsolni Önt.  A kifinomult formák igazi karaktert adnak otthonának, köszönhetően az átgondolt anyagkombinációknak, a mintázatoknak és a részletgazdagságnak, amelyek egyedülállóan különlegessé teszik ezeket az ajtókat. A masszív ajtószerkezeteken alumínium, nemes fa fajták, sőt akár 4-rétegű üveg felületek kínálkoznak, hogy megérintsük, ‘ízlelgessük’ őket.

A Pirnar Premium ajtók kérlelhetetlenek, ha kompromisszumról van szó. Hála a precíziós megmunkálásnak, minden egyes darabkájuk pontosan illeszkedik a másikhoz. Az illesztések, a felületi megmunkálás, az erős konstrukció és a kiválasztott felszereltség kidolgozott részletei együttesen alkotják a tökéletességet.

De ez nem is csoda, hiszen több ezer munkaórába telt a fejlesztés, a tervezés és a megmunkálás együttesen. Ezért minden egyes ajtóban ott rejlik a rengeteg felhalmozott tapasztalat és a számtalan átvirrasztott, munkával töltött éjszaka. Minden legyártott Pirnar bejárati ajtó külön bizonyíték arra, hogy az emberi kéz és tudás mire is képes. Egyben bizonyíték arra is, hogy a tökéletesség nem a véletlen műve, hanem a tudatosan átgondolt tervezésé és megvalósításé.

Mert Ön megérdemli, hogy az otthonát egy igazi remekmű díszítse.

Klasszikus hagyományok, modern kivitelben

„A tökéletesség nyilvánvalóan nem abból fakad, ha már nincs mit hozzátenni, hanem abból, ha nincs mit elvenni.” – Antoine de Saint Exupery

Egy hosszú múltra visszatekintő, hagyományokkal átszőtt családi otthon valami igazán különlegeset érdemel. A Premium Classico ajtók az időtlen szépségükkel jól harmonizálnak a hagyományos homlokzat megjelenéssel, ugyanakkor minden modern követelménynek is megfelelnek. Ráadásul az összes Classico modell díszített felülete egy önálló művészeti alkotás, amit érdemes alaposan megcsodálni.

Nyugodtan ragadtassa el magát

A Pirnar Classico kollekció magával ragadó szépséget, tökéletességet és rendkívüliséget hozhat az Ön otthonába is. Legnagyobb sajnálatunkra nincs az a kép vagy az a leírás, ami visszaadná ezeknek az ajtóknak a valódi szépségét, vagy ami felkészíthetné Önt arra az élményre, ami egy Pirnar Classico bejárati ajtóval való találkozást jelent. Hiába, a Pirnar Premium ajtók tudják, hogyan kell elrabolni valakinek a szívét.

Ízelítőül lapozza át képgalériánkat, de ne feledje, a képeken nem a teljes valóságot látja. Ugyanis egy Pirnar bejárati ajtó élőben mutatja meg igazán, hogy mennyire lenyűgöző tud lenni. Ahogy mondani szokták, vigyázat, a képek csak nyomokban tartalmaznak Pirnar életérzést. Nézze meg Ön is személyesen a bemutatóteremben a Pirnar mesterműveket, hogy lássa és érezze a különbséget.

Ha szeretné végiglapozni a Pirnar bejárati ajtó katalógusainkat, akkor itt megteheti.

<