Mantu Ablak

Pirnar Ultimum Multilevel – 3D bejárati ajtó

A Pirnar 3D bejárati ajtói az Ultimum Multilevel programban találhatók meg, melyet minden bizonnyal a bejárati ajtók királykategóriájának nevezhetünk.

Mit jelent a Pirnar Ultimum?

  • Felségesen domináns megjelenést
  • Szinte korlátok nélküli méreteket
  • Letisztult, megalkuvás nélküli formákat
  • Kompromisszumok nélküli lakókomfortot
  • Kiemelkedő hő-, és hangszigetelést
  • Intelligens és biztonságos életet

A Multilevel program = áttörés a síkból a 3D-be

„Ha a tömeg után mész, akkor nem lesz, aki Téged kövessen.” – Hannah Whitall Stith

Ultimum Multilevel - áttörés a 3D-be. Dűne motívum.
Ultimum Multilevel – áttörés a 3D-be. Dűne motívum.


Az Ultimum® Multilevel 3D bejárati ajtói jelentik az áttörést a korlátozott síkból a háromdimenziós világba. Részletgazdag felületek jellemzik csodálatos mintázatokat rajzoló homokdűnék és tengeri hullámok formájában,  amelyeket ellenállhatatlanul meg szeretnél érinteni. Egy egyedülálló innováció, melyet a precíz mesteri kézművesség és a csúcstechnológia egyesülése hozott létre és melyet egyedi kiegészítőkkel látunk el, hogy otthonod még jobban tükrözze egyéniségedet és karizmádat.

Az Ultimum program 3D bejárati ajtóinak tökéletességét és különlegességét már messziről észre fogja venni. Egyszerűen nem lehet tőlük elszakadni, újabb és újabb ámulatba ejtő részleteket fog felfedezni lépten-nyomon. 

 

Nem csak a látvány, de a formák és felületek tapintása is különleges, élvezetes élmény. Nem egyszer hallottuk már egy-egy elragadtatott ügyfelünktől, ahogy az ujjaival végigsimított a bemutatótermünkben kiállított példányon, ahogy a hitetlenkedésből csodálkozásba fordult át, lehet egy ajtó ilyen? Bizony lehet. Mert ez egy olyan ajtó, ami felejthetetlen élményt nyújt, egy igazi esztétikai és technológiai remekmű. A Pirnar Multilevel kollekció nem véletlenül nyeri sorra a German Design Award díjat ezzel az ajtócsaláddal.

Ha az élet legfontosabb dolgairól van szó, akkor nincs igazi középút. Ugyanígy nincs középút a valódi és a hamis, a kiváló és a középszerű, valamint a lelkesítő és az unalmas között sem.

A Pirnar bejárati ajtók elsődleges célja, hogy Önt és látogatóit ámulatba ejtsék, ezért mindent megtesznek azért, hogy a legjobb megoldásokat kínálják Önnek. Igaz ehhez a designereknek, a mérnököknek és a mestereknek sokszor a lehetetlent kell megvalósítaniuk.

Ultimum Multilevel - 3D bejárati ajtó
Ultimum Multilevel – 3D bejárati ajtó

3D bejárati ajtó design

A Multilevel bejárati ajtók számos opcióval rendelkeznek, melyekkel Ön a saját egyedi elképzelései szerint formálhatja azokat.

Egyedi Upgrade a karakter megváltoztatására

Egy modellen belül lehetősége van különböző anyagok, motívumok közül választani, amivel megváltoztathatja az ajtó karakterét.

Multilevel 515A típus - Alu motívummal
Multilevel 515A típus – Alu motívummal
Multilevel 515A típus - Dűne mutívummal
Multilevel 515A típus – Dűne mutívummal
Multilevel 515A típus - üveg motívummal
Multilevel 515A típus – üveg motívummal

A számtalan egyéb tartozékról érdeklődjön bemutatótermünkben.

Ön miért érné be kevesebbel?

Az Ultimum Multilevel 3D bejárati ajtók megjelenése egyáltalán nem mindennapi, sőt, abszolút meghaladja az emberek elvárásait.

Hogy mi ennek az oka? Az, hogy a megvalósítása jelenti az áttörést a klasszikus építészeti módból a háromdimenziós világba. Garantált a meglepetés, ami a látogatót arra készteti, hogy közelebb menjen, hogy megérinthesse, megcsodálhassa a felületét. Figyelembe véve a bejárati ajtó formákat, az Ultimum Multilevel egy valódi szerkezeti csoda. Egy olyan innováció, ami csak a mesterek kézügyességével és a csúcstechnológia együttes alkalmazásával valósítható meg.

Az Ultimum Multilevel ajtók nem valók mindenkinek. De ha Ön olyan bejárati ajtót keres, ami kuriózumnak számít, akkor jó helyen jár. Mert ezek a luxus bejárati ajtók olyan emberek számára készülnek, akik maguk is karizmatikusak, szabadon formálják véleményüket és megmutatják, kifejezik egyediségüket, pont úgy, ahogy ezek az ajtók is. Ezért ezt az ajtó családot azoknak ajánljuk, akik maguk is meghatározó személyiségek, és inkább trendeket teremtenek, semmint követnek. Talán pont Önnek is?

Az Ultimum modellek további előnye, hogy a Premium családdal ellentétben az igazán nagy méreteknek sem szabnak határt, köszönhetően az extra belső megerősítéseknek. Így különösen ideális választás olyan otthonokhoz, ahol igenis számít a méret.

Ízelítőül lapozza át képgalériánkat, de ne feledje, a képeken nem a teljes valóságot látja. Ugyanis egy Pirnar bejárati ajtó élőben mutatja meg igazán, hogy mennyire lenyűgöző tud lenni. Ahogy mondani szokták, vigyázat, a képek csak nyomokban tartalmaznak Pirnar életérzést.

Ha szeretné végiglapozni a Pirnar bejárati ajtó katalógusainkat, akkor itt megteheti.

<