Mantu Ablak

Nyílászáró beépítés

A szerelés előkészítéséhez már korábban kidolgozzuk a beépítéshez szükséges csomópontokat amiket egyeztetünk az építész tervezővel, illetve a kivitelezővel is. A felméréskor megvizsgáljuk a nyílászárók beépíthetőségének feltételeit. (kávák, falnyílások, falazatok stb.) Mivel nem csak a szükséges emberi és gépi erőforrásokat elemezzük, hanem olyan körülményeket is ellenőrzünk, mint a nyílászárók építési helyszínre szállíthatósága, vagy a helyszín megközelíthetősége, nem kell aggódnia a nyílászárók beépítésével kapcsolatban, ha minket választ.

A megrendelt termékek beépítése

A beépítés nagy felkészültséget igénylő feladat, ami alapos elemzést és tervezést igényel. Az egyik legfontosabb része az előkészítés, melynek keretében megtervezzük a szerelési feladat végrehajtását. Tekintve, hogy nagy értékű és nagyon sérülésveszélyes termékekről beszélünk, nem mindegy, hogy kire bízza a végrehajtást, hiszen a sokszor több száz kilós nyílászáró szerkezetek mozgatása nagy tapasztalatot és felkészültséget igényel.

Mivel pontosan ismerjük azokat a nehézségeket, amik a nagy értékű, különleges, vagy nehéz nyílászárók beépítésével, és mozgatásával járnak, úgy döntöttünk, hogy ne csak a termékeink minősége és innovatívsága repítsen minket 21. századba, de azok beépítése is. Éppen ezért, ahol csak lehetséges gépi erő segítségével hozzuk ki a legtöbbet beépítő szakembereink tudásából.

A karbantartás meghosszabbítja nyílászárói élettartamát

Szeretné hosszú időre biztosítani a nyílászárói kifogástalan működését? Ahogy az autónkat is bizonyos megtett km után szervizbe kell vinnünk, úgy az ajtók, ablakok és télikertek esetében is javasolt évente elvégeztetni a karbantartást. Egyes termékeinknél nem csak ajánlott, hanem kötelező is az éves karbantartás, mert akár súlyos, vissza nem fordítható károsodásokat kerülhet el általa. Rosszabb esetben a karbantartás hiánya személyi sérüléseket is okozhat. Ha Ön évente elvégezteti a karbantartást, akkor kisebb eséllyel hibásodhatnak meg a nyílászárói, így sokkal tovább használhatja őket kifogástalan állapotban.

Nem érdemes elmulasztani a rendszeres karbantartást, mert így automatikusan elveszik a termékhez járó garancia. Sőt, ha megállapítást nyer, hogy a garanciális időn belül előforduló problémák ebből a mulasztásból fakadnak, akkor azok nem esnek a garancia hatálya alá, így a javításuk extra kiadással jár majd az Ön számára. Tehát a hosszú élettartam titka a termékek rendszeres karbantartása, melyet karbantartási szerződés keretében rendelhet meg tőlünk.

FONTOS: az általunk forgalmazott termékek garanciális idejéről a mindenkori ÁSZF-ből tájékozódhat »

<