Mantu Ablak

Pirnar Premium Optico bejárati ajtók

A Premium család bejárati ajtói csodálatos, kézi gyártású mesterművek, amelyek teljesen el fogják varázsolni Önt.  A kifinomult formák igazi karaktert adnak otthonának, köszönhetően az átgondolt anyagkombinációknak, a mintázatoknak és a részletgazdagságnak, amelyek egyedülállóan különlegessé teszik ezeket az ajtókat. A masszív ajtószerkezeteken alumínium, nemes fa fajták, sőt akár 4-rétegű üveg felületek kínálkoznak, hogy megérintsük, ‘ízlelgessük’ őket.

A Pirnar Premium ajtók kérlelhetetlenek, ha kompromisszumról van szó. Hála a precíziós megmunkálásnak, minden egyes darabkájuk pontosan illeszkedik a másikhoz. Az illesztések, a felületi megmunkálás, az erős konstrukció és a kiválasztott felszereltség kidolgozott részletei együttesen alkotják a tökéletességet.

De ez nem is csoda, hiszen több ezer munkaórába telt a fejlesztés, a tervezés és a megmunkálás együttesen. Ezért minden egyes ajtóban ott rejlik a rengeteg felhalmozott tapasztalat és a számtalan átvirrasztott, munkával töltött éjszaka. Minden legyártott Pirnar bejárati ajtó külön bizonyíték arra, hogy az emberi kéz és tudás mire is képes. Egyben bizonyíték arra is, hogy a tökéletesség nem a véletlen műve, hanem a tudatosan átgondolt tervezésé és megvalósításé.

Mert Ön megérdemli, hogy az otthonát egy igazi remekmű díszítse.

Bejárati ajtó - Pirnar Premium család
Bejárati ajtó – Pirnar Premium család

Kérlelhetetlen tökéletesség

„Az innováció jelenti a különbséget egy vontató és egy pótkocsi között” – Steve Jobs

Amikor bejárati ajtóra gondolunk, akkor nem egy hagyományos, átlagos ajtó képe jelenik meg lelki szemeink előtt. Mert úgy hisszük, hogy a bejárati ajtó igazából egy különleges és titkos átjáró a külvilágból az otthonunkba, melyen ha átlépünk, átlényegülünk. Hiszen levethetjük a különböző szerepeinket, és végre teljesen önmagunk lehetünk.

A Premium bejárati ajtó kollekció Optico modelljei a modernség legjavával ajándékozzák meg Önt. Ha kell játékosak, ha kell rafináltan elegánsak, de mindig a legfrissebb divat szerint öltöztetik otthonát. Egyetlen pillanat alatt meggyőződhet róla, hogy könnyű beléjük szeretni, ami után csak arra vágyik majd, hogy mindennap gyönyörködhessen bennük, használhassa őket.

A Premium bejárati ajtó kollekció Optico Pure modelljei a letisztult eleganciát testesítik meg. Jól illenek korunk minimalizmusra törekvő építészetébe, mert kihangsúlyozzák az épület nyugalmát és kiegyensúlyozottságát. Egy Optico Pure bejárati ajtó látványa mindig emlékezteti Önt arra, hogy hiába a mindennapok káosza, amint kitárul az ajtó, tudja, hogy a nyugodt családi szentélybe tért haza. 

Ízelítőül lapozza át képgalériánkat, de ne feledje, a képeken nem a teljes valóságot látja. Ugyanis egy Pirnar bejárati ajtó élőben mutatja meg igazán, hogy mennyire lenyűgöző tud lenni. Ahogy mondani szokták, vigyázat, a képek csak nyomokban tartalmaznak Pirnar életérzést. Nézze meg Ön is személyesen a bemutatóteremben a Pirnar mesterműveket, hogy lássa és érezze a különbséget.

Ha szeretné végiglapozni a Pirnar bejárati ajtó katalógusainkat, akkor itt megteheti.

<