Mantu Ablak

Mini daru szolgáltatás

A mindennapi munkánkban folyamatos kihívást jelentett az egyre nagyobb méretű, összetett műszaki tartalmú, következésképp egyre nehezebb nyílászárók baleset és sérülésmentes mozgatása valamint beépítése. Hosszú távon is szeretnénk megőrizni beépítő szakembereink fizikai egészségét, valamint a ránk bízott nagy értékű termékek biztonságos szerelését.

Így amellett döntöttünk, hogy szerelőink szaktudását mostantól gépesítéssel is támogatjuk. Azonban ezt a szakmai előnyt nem csak a saját javunkra akarjuk fordítani, hanem bérlés formájában szolgáltatásként is igénybe veheti nálunk.

Mini daru bérlése kedvező áron

Saját tapasztalatból tudjuk, hogy egy modern építkezés, és az egyre nagyobb nyílászáró méretek, és súlyok modern szereléstechnológiát követelnek meg. Nem várhatjuk el, hogy ezeket a több száz kilós szerkezeteket a saját embereink mozgassák balesetmentesen. Ez rendkívüli terhelést jelent a számukra fizikailag, ráadásul mindenféle időjárási körülmény között. Továbbá az ekkora súlyok emberi mozgatása nem csak a saját testi épségüket, de a nagy értékű termékekét is veszélyezteti.

Ha kivitelezőként Ön is a felelősen gondolkozik a vállalkozásában lelkiismeretesen dolgozó, nagy szakértelemmel bíró kollégáival kapcsolatban, akkor pontosan tudja, hogy az egészségük hosszú távon való megőrzésével valójában időt és pénzt takarít meg, mert a vállalt kivitelezéseket hatékonyabban, tervezettebben és szakszerűbben tudja megvalósítani. Ebben tud Önnek segíteni a mobil lánctalpas mini darunk, rövidebb nevén Roby.

MOBIL LÁNCTALPAS MINI DARU
  • mobil típusú mini daru
  • súllyal is tud közlekedni
  • a durvább építkezési terepeken is elboldogul
  • nem kell letalpalni
  • emelt súly max. 900 kg

Olykor előfordul, hogy jól jönne Superman ereje a háznál, mert ő mégiscsak könnyebben tenne arrébb néhány betontömböt, az új kőből készült szalonnasütőt, néhány raklapnyi térkövet, vagy a fát, amit ki kellett vágni, és még sorolhatnánk. Superman-t sajnos nem tudjuk felkérni, de ilyen jellegű feladatokra is szívesen bevetjük Roby képességeit, azaz magáncélra is biztosítjuk a mini daru bérlését.

Nézze meg, hogyan dolgozik a mi Roby mini darunk:

Kérdése van?

Ajánlatkéréssel, vagy műszaki kérdésekkel keresse Varga Gábor kollégánkat a +36/30-402-7336-os telefonszámon.

<