Mantu Ablak

Pirnar Ultimum Pure – a síkban záródó bejárati ajtó

A Pirnar síkban záródó bejárati ajtók az Ultimum Pure programban találhatók meg.

Mit jelent a Pirnar Ultimum?

 • Felségesen domináns megjelenést
 • Szinte korlátok nélküli méreteket
 • Letisztult, megalkuvás nélküli formákat
 • Kompromisszumok nélküli lakókomfortot
 • Kiemelkedő hő-, és hangszigetelést
 • Intelligens és biztonságos életet

A Pure program = egybefüggő sík felületek és letisztult szépség

Az Ultimum Pure program síkban záródó bejárati ajtóinak tökéletességét és különlegességét már messziről észre fogja venni. Egyszerűen nem lehet tőlük elszakadni, újabb és újabb ámulatba ejtő részleteket fog felfedezni lépten-nyomon. 

Nem csak a látvány, de a formák és felületek tapintása is különleges, élvezetes élmény. Nem egyszer hallottuk már egy-egy elragadtatott ügyfelünktől, ahogy az ujjaival végigsimított a bemutatótermünkben kiállított példányon, ahogy a hitetlenkedésből csodálkozásba fordult át, lehet egy ajtó ilyen? Bizony lehet. Mert ez egy olyan ajtó, ami felejthetetlen élményt nyújt, egy igazi esztétikai és technológiai remekmű. A Pirnar nem véletlenül nyeri sorra a German Design Award díjat ezzel az ajtócsaláddal.

Pirnar Pure - síkban záródó bejárati ajtó
Pirnar Pure – síkban záródó bejárati ajtó

A Pirnar Ultimum Pure programjának síkban záródó bejárati ajtói az innovativitást már az ‘anyatejjel’ szívták magukba, pontosabban már a tervezőasztalon megszületett nagyszerű sorsuk: új trendeket teremteni lépten-nyomon. Bátran használja és kombinálja az alumíniumot, a fát és az üveget, mint a modern építészet meghatározó alapanyagait.

Nemcsak látni, érezni iskell

Automatikus fogantyú újjlenyomat olvasóval
Automatikus fogantyú újjlenyomat olvasóval

Vannak bejárati ajtók, amelyek mellett szótlanul mész el és vannak, amelyek előtt minden alkalommal megállsz, mielőtt belépsz.
Vannak bejárati ajtók, amelyeken szívesen csúsztatod végig a kezedet, hogy érezd a felület vékony barázdáit és a nemes anyagok kisugárzását.  Ez az Ultimate® Pure. Letisztult felület zavaró elemek nélküli tökéletes síkságban. Egy bejárati ajtó modern otthonok és igényes perfekcionisták számára. Maga a tökéletesség, amiből semmit nem lehet elvenni és nincs több hozzáfűznivaló. Minden ajtóelem egy egységes síkban komponált, felesleges élek és keretek nélküli egység. Itt minden eggyé válik. Érintsd meg!

Egy Pirnar Ultimum Pure síkban záródó bejárati ajtó esetében, azonban még azok szíve is megdobban, akik a funkcionalitáson túl nem szentelnek  különösebb figyelmet a tárgyaknak. Pedig elhiheti, vannak olyan bejárati ajtók, amelyeket szívesen simítunk végig a kezünkkel. Amiknél nem csak látni szeretnénk a hornyokat és a különböző anyagok illesztéseit de érezni is. Amikről süt a szenvedély és a szakértelem, amivel készültek.

 

A síkban záródó bejárati ajtó exkluzív részletei

XXL magasság

Az Ultimum modellek további előnye, hogy a Premium családdal ellentétben az igazán nagy méreteknek sem szabnak határt, köszönhetően az extra belső megerősítéseknek. Így különösen ideális választás olyan otthonokhoz, ahol igenis számít a méret.

Pure Grande - XXL magasságú bejárati ajtó
Pure Grande – XXL magasságú bejárati ajtó
Pure Lines

Letisztult vonalak, síkban illesztett fogantyú tökéletes egységben az ajtólappal. Az újjlenyomatolvasó érintésére a fogantyú kiemelkedik az ajtólap síkjából és nyithatóvá válik a bejárati ajtó.

 

Üvegkombináció

További exkluzivitást adhatunk a bejárati ajtónknak, ha a felületen üvegkombinációt alkalmazunk. A fényes , csillogó felület semmihez sem fogható eleganciát és nemességet kölcsönöz.

Az üvegkombinációkkal az alábbi egyedülálló hatáseffektek érhetők el:

 • Night Sky fényes – sejtelmes fekete színezett felület minta nélküli fényes, sima átlátszó üvegen
 • Night Sky matt – titokzatos fekete árnyalatú felület minta nélküli finom matt üvegen
 • Night Storm fényes – elegáns fekete-fehér csíkos minta fényes, sima átlátszó üvegen
 • Night Storm matt – elegáns fekete-fehér csíkos minta finom matt üvegen
 • African Mystery fényes – csodálatos fekete-réz csíkos minta fényes, sima átlátszó üvegen
 • African Mystery matt – csodálatos fekete-réz csíkos minta finom matt üvegen

Az Ultimum Pure bejárati ajtó maga a titokzatosság

Nincs még egy olyan bejárati ajtó, amit ennyire a saját igényeire tudna formálni.  Jöjjön el hozzánk és fedezze fel! De addig is, lapozza át képgalériánkat, de ne feledje, a képeken nem a teljes valóságot látja. Ugyanis egy Pirnar bejárati ajtó élőben mutatja meg igazán, hogy mennyire lenyűgöző tud lenni. Ahogy mondani szokták, vigyázat, a képek csak nyomokban tartalmaznak Pirnar életérzést.

Ha szeretné végiglapozni a Pirnar bejárati ajtó katalógusainkat, akkor itt megteheti.

<