PIRNAR alumínium bejárati ajtók - A luxus osztály

p2016.0120.jpg
um2017.511.jpg
PIRNAR PREMIUM program
 PIRNAR ULTIMUM program
 A Prémium program termékei önmagukért beszélnek. A kifinomult formák karaktert adnak otthonának, elismerést és csodálatot váltanak ki szemlélőből. Az átgondolt anyagkombinációk, mintázatok és részletek évtizedek múltán is emlékezetünkben maradnak. Alumínium, nemes fafelületek, sőt akár 4-rétegű üvegek invitálnak, hogy megérintsük őket, hogy érezzük a masszívvitást és a nemességet.
A Prémium program bejárati ajtói csodálatos, kézi gyártású mesterművek, amelyek teljesen elvarázsolnak.

 A ULTIMUM program bejárati ajtóinak tökéletessége már messziről felismerhető.
Ahogy közelít hozzá, úgy gyorsulnak a lépései észrevétlenül is és nem tudja levenni róluk szemét. A formák és felületek megérintése igazi élmény. Ahogy a keze végig fut rajta csodálatot érez, mely kiszárítja a nyelvét.

Egy felejthetetlen élmény. Egy esztétikai és technológiai rekekmű, melyet 3 éve óta nyeri a German Design Award díjat.

A PIRNAR ULTIMUM programban nincsen lehetetlen.

Mit jelent PIRNAR bejárati ajtó tulajdonosnak lenni?


pirnar_logo.jpg
„Hiszünk a csodákban.
Hiszünk az emberi képzelőerő legyőzhetetlenségében.
Hiszünk a jövőben, ami a lehetőségek határait feszegeti.
Büszkék vagyunk, hogy diktálhatjuk a divatot és, hogy a
jó ízlésű embereket termékeinkkel elvarázsolhatjuk.

Mindazoknak, akik tudják, hogy nincsen lehetetlen.

ÖNNEK"


pirnar_alaras.png
Roman Pirnar

A legjobban talán a tulajdonos fenti szavaival tudjuk érzékeltetni, hogy mit jelent a PIRNAR márka a bejárati ajtók között. Mindenekelőtt a korlátok nélküli egyediséget, a kisszériás kézi gyártástechnológia tökéletességét, minden képzeletet felülmúló stabilitást, szépséget és eleganciát. Jöjjön el hozzánk, érintse meg saját kezével a bemutatódarabot és győződjön meg saját szemével a tökéletességről, hogy Ön is elképzelhesse, mit jelent PIRNAR ajtó tulajdonosnak lenni. (KAPCSOLAT)

1. A PIRNAR bejárati ajtók lenyűgöznek

Nincs másik oldalvilágítóval szerelt alumínium bejárati ajtó, amely ennyiféle innovatív formát kínálna. A formák a különböző felületi struktúrák vagy éppen a letisztult és tökéletes síklapúság révén keltenek figyelmet. Minden egyes fogantyú az ajtókon egy egyedi mestermunka, melynek esti megvilágítása csodálatot vált ki. A 4-rétegű üvegezés a mintákkal és texturákkal való végtelen játékot teszi lehetővé.

2. A PIRNAR bejárati ajtók büszkévé tesznek

Az extrém, akár 14 cm vastag ajtólapok biztonság és a saját várunk védelmének érzetét keltik. Az ajtólap a vastagságnak és a speciális konstrukciónak köszönhetően rendkívül erős és stabil. Ezt a legerősebb SCHÜCO profilok alkalmazásával, művészi fokra emelt, precíz kézimunkával és az elemek innovatív összeszerelési módjával érik el. E tekintetben a PINAR ULTIMUM programnak nincsen vetélytársa.

3. A PIRNAR bejárati ajtókat önmagához formálhatja

Igény szerint választhat a méretek, a stílus és több tucat forma tekintetében egy alumínium bejárató ajtó designon belül. Szabadon dönthet a színről, a felületről éppúgy, mint a különböző fogantyúkról, gombokról, zárakról, amelyek még a legigényesebbeket is levesznek a lábukról.

A visszafogott LED fényekkel az Ön bejárati ajtaja nem csak nappali fényben, de éjszaka is sugározhat. Öltöztesse fel bejárati ajtaját egy kis varázslattal, romantikával és eleganciával!

4. A PIRNAR bejárati ajtók komfortot kínálnak

  • A komfortot jelenti, hogy megszabadulhat a bejárati ajtó kulcsának nyűgétől. Otthonának biztonságát bízza újlenyomatának másolhatatlanságára.
  • A komfortot jelenti otthonának melege. Az elsőrangúan hőszigetelt alumínium ajtók gondoskodnak arról, hogy Ön a legkeményebb hidegben is úgy érezze magát, mint szerettei ölelő karjai között.
  • A komfortot jelenti a barátságos és visszafogott megvilágítás, ami segít sötétben felismerni a küszöböt, a fogantyút vagy éppen az ujjlenyomat olvasót.

Válassza ki a saját PIRNAR bejárati ajtaját

Válasszon a PIRNAR két programja között!

• PIRNAR ULTIMUM – a luxus osztály csúcsa (PURE és MULTILEVEL modellek)
• PIRNAR PREMIUM – a racionális tökéletesség (OPTICO PURE, OPTICO, CLASSICO modellek)

Engedje szabadjára érzéseit!

Egy PIRNAR bejárati ajtó látványa inspiráló lehet egy fotón. Azonban még álmaiban sem tudja elképzelni mit jelent egy ilyen mesterművet eredetiben látni és megérinteni a felületét és az éleit. Csak az ajtó előtt állva érzi a lenyűgöző méreteket, ezért mindenképpen jöjjön el bemutatótermünkbe, hogy Ön is átélhesse ezt az élményt.

Válasszon egy modellt!

Segítségre van szüksége?

Ha a konkrét modell kiválasztása előtt szeretné megismerni azokat a szempontokat, ami segít a megfelelő modell kiválasztásában, akkor olvasson tovább itt. AJTOVÁLASZTÁS