Mantu Ablak

Ablakszárnyazó gép bérlése

A mindennapi munkánkban folyamatos kihívást jelentett az egyre nagyobb méretű, összetett műszaki tartalmú, következésképp egyre nehezebb nyílászárók baleset és sérülésmentes mozgatása valamint beépítése. Hosszú távon is szeretnénk megőrizni beépítő szakembereink fizikai egészségét, valamint a ránk bízott nagy értékű termékek biztonságos szerelését.

Így amellett döntöttünk, hogy szerelőink szaktudását mostantól gépesítéssel is támogatjuk. Azonban ezt a szakmai előnyt nem csak a saját javunkra akarjuk fordítani, hanem bérlés formájában szolgáltatásként is igénybe veheti nálunk.

Ablakszárnyazó gép bérlése egyedül is végezhető ablak beépítéshez

Ha rövid a karod, told meg egy lépéssel! – tartja a régi mondás, és milyen igaz ez az ablakszárnyazó gépünkre. Nagy segítség a szakembereink számára, mert a segítségével 250 kg-os ablakokat is könnyen tudnak szállítani. Sőt, igazából a kezeléséhez egy fő is elég, így, többfelé is osztható a szerelői kapacitás.

Tapasztalatból tudjuk, hogy a jó nyílászáró beépítő szakember kincset ér, azonban sajnos hiány van belőlük. Így ha már megunta a folyamatos álláshirdetést, ne keressen új kollégát, inkább turbózza fel a meglevő csapatot egy ablakszárnyazó géppel!

ABLAKSZÁRNYAZÓ GÉP
  • kis helyen is elfér, könnyen manőverezhető
  • nagy volumenek gyors szárnyazása
  • segít a munkák tervezhetőségében
  • szállítható súly max. 250 kg
  • emelt súly max. 150 kg

Ha felelős cégvezetőként óvni szeretné munkatársai egészségét, ha nagy darabszámokkal dolgozik (ráadásul feszített a határidő), akkor érdemes próbára tennie az ablakszárnyazó gép tudását. A saját beépítőink mondták:

Őszintén? 2 ember 1 nap alatt 28 db 150 kg-os ablakszárnyat tud felszerelni vele. Szerintünk ez elég jó.

Nézze meg, hogyan dolgozik az ablakszárnyazó gép:

Kérdése van?

Ajánlatkéréssel, vagy műszaki kérdésekkel keresse Varga Gábor kollégánkat a +36/30-402-7336-os telefonszámon.

<