Mantu Ablak

Nyílászáró tervezés építészeknek

Nem tudjuk elégszer elmondani, hogy mivel is foglalkozunk valójában: a hagyományostól és a mindennapitól eltérő (kicsit nagyobb, kicsit szebb), egyedi megoldásokat valamint nagy szakmai felkészültséget igénylő komplex nyílászáró kiviteleket kínálunk azoknak, akik különös figyelmet fordítanak otthonuk vagy lakásuk az átlagnál magasabb színvonalú műszaki és/vagy esztétikai kialakítására.

Mit jelent ez egy építésztervező számára?

Mindenekelőtt rengeteg tapasztalatot, még több megbízhatóságot, tengernyi kreativitást, mérhetetlen könnyebbséget, és végül, de egyáltalán nem utolsó sorban, határtalan megbecsülést.

Minket itt végre megbecsülnek. Jóföldi Szabolcs, Archidea

A teljesség igénye nélkül, az alábbiakban tudjuk segíteni szerződött partnereink munkáját:

  • igénybe vehetik a több mint 400 m2-es exkluzív bemutatótermünket műszaki egyeztetéshez, tárgyaláshoz, vagy nyílászárók prezentációjához, természetesen nyílászáró mérnöki segítséggel
  • segítünk a homlokzati nyílászárók csomóponti tervezésében
  • tervezési tanácsadást nyújtunk megvalósulás előtt álló projektekhez, mely segít a szakmailag korrekt előkészítésben és a későbbi problémamentes kivitelezésben
  • biztosítjuk az eredeti mintákból való anyagválogatást (a homlokzati nyílászáróktól a belső ajtón és a padlón keresztül a tapétákig és textilekig) belsőépítészeti, lakberendezési tervezéshez, így nem kell üzletről üzletre cipelniük több tonnányi felület, vagy színmintát
  • szakmai képzéseket szervezünk számukra akár workshopok, akár gyárlátogatások, akár előadások formájában

Emeljük kalapunkat

Fontosnak tartjuk, hogy ne csak ismerjük, de el is ismerjük a velünk kapcsolatban álló tervezők munkáját, hiszen ők lehelnek életet a vonalakba és a tervezéscsomópontokba, amikből egyedi és különleges otthonok születnek. Ezért minden évben készülünk a kiemelt partnereink számára valamilyen személyes, jó hangulatú társasági összejövetellel, ahol kicsit belassulhatunk, lazíthatunk, és megoszthatunk, ahol nem csak tervek és nyílászárók, megrendelők és kivitelezők találkoznak, hanem ember az emberrel.

Megtisztelő a figyelmetek a tervezők felé. Dálnoky Tibor Károly, 2PA

Segédletek nyílászáró tervezéshez

Fontosnak tartjuk, hogy építész partnereink számára kézzel fogható szakmai segítséget is nyújtsunk a nyílászárók betervezése során. Ez adta az ötletet, hogy elérhetővé tegyük a mindennapi munkánkban használt segédleteket azon építésztervezőknek is, akiket még nem üdvözölhetünk partnereink sorában.

Jelenleg az alábbi tervezési segédleteket töltheti le

  • Egyedi télikert csatlakozások csomópontjai
  • Padlócsatlakozások homlokzati nyílászárókhoz
  • Ablakok beépítése falkávában, falsíkon kívül, vagy külső falsíkra
  • Beltéri ajtók beépítési példák.
  • Laminált padlók alátétfóliáinak szabványi követelményei

A tervezési segédleteket erről az oldalunkról tudja letölteni.

Keressen fel minket

Tudjuk milyen egy elfoglalt tervező élete, valószínűleg minden héten több tucat céges megkeresést kell elhárítania. Akár magán bemutatótermet is nyithatna a különféle mintakollekciókból és katalógushegyekből, amiknek a nagy részét még végignézni sem volt ideje. Szerintünk a kevesebb, több: inkább mozduljon ki a tervező asztal mögül, jöjjön el hozzánk egy finom kávéra, és nézze meg mikkel és miből dolgozhat nálunk.

Ha kérdése van, keresse a tervezői kapcsolatokért felelős kollégánkat:  Bedzsula Gorán, +36 20 519-4771

<