Mantu Ablak

Schüco homlokzati nyílászárók

A Schüco alumínium nyílászárók már fogalomnak számítanak a nyílászárók piacán. A világ egyik legnagyobb profilrendszergyártójaként legtöbb terméke a haladást és az innovációt testesíti meg. Így ez a termékkör a mi kinálatunkból sem hiányozhat, mert alternatív választási lehetőséget jelent a luxus igényszíntű családi házak esetében.

Azonban az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a Schüco kínálatában is megtalálhatók még a korszerűtlen, elavult profilrendszerek (pl. AWS 70), melyek már nem felelnek meg a kor hőszigetelési követelményeinek és csak a „vadkeleti” piacokon találnak vevőkre. Így aztán vevőként különösen észnél kell lenni, amikor kiértékelünk egy alumínium ajánlatot, mert óriási csapdákba futhatunk bele, ha az almát a körtével hasonlítjuk össze.

Üzletpolitikánknak megfelelően a Schüco palettájából is kizárólag a legmagasabb igényeket is kielégítő profilrendszereket ajánljuk. Ehhez a belépő Schüco nyílászárónk az AWS 90 profilrendszer, mely a prémium szegmens alap típusa, és amit a modern, magas igényeket megfogalmazó luxus családi otthonokba ajánlunk.

Schüco AWS90 alumínium nyílászáró

Alumínium ablakok a fenntartható építészetért

Az új Schüco AWS 90.SI+ ablakrendszer az alumínium alapanyag előnyeit ötvözi a jövőbe mutató hőszigetelési értékekkel.

Ez a rendszer nem csak azoknak a legmagasabb hőszigetelési követelményeknek tesz eleget, amelyek eddig a műanyag és a fa ablakokra voltak jellemzőek, de a 90 mm-es ablakrendszer a kiváló hőszigetelés mellett a legmagasabb építészeti és esztétikai igényeket is kielégíti.

Ami a látható profilszélességeket illeti, az AWS 90 a maga 117 mm széles szárnykeretével kissé elmarad a Solarlux 78,5 mm szélességű kerete mögött. Igaz ugyanakkor, hogy ehhez kissé jobb Uw értékek tartoznak, ami itt akár 0,8 W/m2K is lehet a Solarlux 1,2 W/m2K értékéhez képest.

A Schüco AvanTec rejtett vasalattal kombinálva 160 kg-os szárnysúlyig alkalmazható, a Schüco TipTronic elektromos vasalattal kombinálva pedig az ablakvezérlés beköthető az épületfelügyeleti rendszerbe.

Schüco ablakok

Megvalósítható kivitelek

A profilrendszerből a következő kivitelek valósíthatók meg:

  • Nyíló ablak
  • Forgó és billenő ablak
  • Felülvilágító
  • PASK (toló-bukó) erkélyajtó
  • Felújító ablak
  • Középen felnyíló ablak
Schüco alumínium ablakok

Szolgáltatásaink Schüco termékekhez

Kiemelt figyelmet fordítunk a projektek maximális színvonalon történő lebonyolítására. Projektmérnökeink mindenre kiterjedően alaposan felmérik vevőink igényét és személyre szabottan alakítják ki a projekten beépítendő termékportfóliót. Nincs két egyforma ház, nincsenek sablon megoldások, minden esetben az Ön igényeit maximálisan kielégítő megoldásokat kínáljuk.

Közreműködünk az építész tervek optimalizálásában a nyílászárók beépítési csomópontjait illetően és szakszerű tanácsokkal segítjük az építész kollégák munkáját.

Sokéves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően ismerjük a nagyértékű és nagyméretű nyílászárók beépítési logisztikájának buktatóit, így minden esetben maximális alapossággal készítjük elő a kivitelezési munkát. Fel vagyunk készülve akár 800-1000 kg-os ablakszárnyak mozgatására és beépítésére.

A kivitelezési munkát tapasztalt, nagy értékű nyílászárók szerelésére kiképzett saját kivitelező csapatunkkal végezzük.

 

Vissza az alumínium nyílászárókhoz »

<