Mantu Ablak

Katzbeck fa ablakok és fa-alu ablakok

A Katzbeck cég családi vállalkozásként több mint 65 éve gyárt fa ablakokat és fa-alu ablakokat mindössze 20 km-re a magyar határtól. Mind a mai napig megőrizte kisvállalati jellegét, ahol a szakértelem és a mesterség szeretete nagybetűvel van írva. A gyárból kikerülő fa ablakok és fa-alu ablakok minőségét számtalan, akár 30-35 éve  a cégnél dolgozó mesterember szaktudása és szakma iránti szeretete garantálja.

A Katzbeck fa ablakai és fa-alu ablakai nem csak az elsőrendű designról, az innovatív megoldásokról és a legmagasabb minőségről ismertek, hanem a környezetbarát gyártási technológiáról is.

Reméljük, hogy az alábbi referencia képek Önt is meggyőzik.

Hiszünk abban, hogy a Katzbeck ablakaival és ajtóival inspirálni tudjuk Önt új otthona megteremtéséhez.

Miért Katzbeck fa vagy fa-alu ablakot?

A Katzbeck fa ablakok és fa-alu ablakok melletti döntést az ügyfelek általában esztétikai és műszaki okokra vezetik vissza. Be kell azonban vallani, hogyha valaki nem látja a szépséget egy Katzbeck ablakban, akkor pusztán a kiváló műszaki paraméterek okán (pl. jó hőszigetelés és légzárás, 3 rétegű üvegezés, stb.) a relatíve magas árszint miatt ritkán választ Katzbeck ablakot. Persze léteznek olyan műszaki és esztétikai igények,  (pl. extra magasságok, keret nélküli üvegezés, gyönyörű fa felületek, stb) , ahol már elfogynak a versenytársak és a Katzbeck ablakai jelentik az egyedüli megoldást. A legtöbb vásárló azért dönt a Katzbeck ablak mellett, mert a nyílászárók megjelenése szépséget, melegséget, eleganciát és presztizst sugall. Ezek az értékek pedig elengedhetetlenek a prémium otthonok megteremtéséhez.

A Katzbeck fa ablak szép

A Katzbeck  fa ablakok és fa-alu ablakok egyik legnagyobb erőssége a szépség, aminek megítélése nyilván szubjektív. Vannak akik fogékonyak a szépre, a tetszetős designra, a kidolgozott részletekre, miközben mások csak felületesen tekintenek a nyílászárókra és elsiklanak a pontatlan illesztéseken, az aránytalanságokon, a silány felületképzésen, az igénytelen műszaki megoldásokon stb.

Az igényes emberek bizonyára értékelni fogják a Katzbeck ablakok alábbi értékeit :

 • exkluzív megjelenésű fa és alumínium felületek
 • rendkívül keskeny (105 mm) látható profilszélesség
 • élek és sarkok nélküli faprofil kialakítás
 • speciális üvegléc illesztés, szétnyíló gérek nélkül
 • nincsenek látható szögek és csavarok
 • egyedi üvegléc illesztés, ami megakadályozza a repedések és rések kialakulását
 • rejtett vasalat (opcionális)
 • egyedi felületkezelési lehetőségek (opcionális)

A Katzbeck fa ablak műszakilag tökéletes

Annak minden ablakmárkánál természetesnek kellene lennie, hogy a fa ablakok műszaki paramétereit ne csak a gyártók állítsák, de azt független nemzetközi minősítő intézetek igazolják is. Ehhez tőlünk nyugatra hozzátartozik a gyártók folyamatos ellenőrzése is, ami elengedhetetlen garanciája az állandó minőségnek. Így van ez a Katzbeck termékeinél is.

A műszaki parméterek hangsúlyozása helyett mi mégis inkább néhány olyan építészeti megoldásra szeretnénk felhívni, amelyek felhasználói oldalról indokolttá teszik a Katzbeck ablakok választását.

 • tokosztás nélküli üvegfalba építhető fa ablak, erkélyajtó és emelő/ toló megoldások
 • extra magasságú nyílászárók a fa/alumínium kategórián belül
 • tömbösített, választható keresztmetszetű hossztoldásmentes profilok a különböző statikai elvárásokhoz
 • kívül/belül síkban záródó fa ablakok és fa erkélyajtók, kiegészítő soroló profilok nélkül
 • minimális keretszéleségű fixmezők, kiegészítő soroló profilok nélkül

Kinek ajánljuk a Katzbeck fa és fa-alu ablakokat?

Elsősorban akkor ajánljuk Önnek, ha az elvárásai túlmutatnak a pusztán kiváló műszaki paramétereken, és hangsúlyt fektet az átlagon felüli megjelenésre és a presztízs értékű deginra. Ha Önnek kiemelten fontos a fa minősége és a fa felületkezelése (pácok és struktúrák), az egyedi design (üvegsarkok, különleges sorolások, síkban záródó kivitelek vagy a keretnélküli üvegezések), a nagy üvegfelületek (extrém magasság, szárnyszélesség) és az igazolt, állandó gyártási minőség (CE minősítések), akkor a Katzbeck ablakai és ajtói tökéletes megoldást jelentenek. Jöjjön el bemutatótermünkbe és győzödjön meg saját szemével nyílászáróink átlag feletti szépségéről.

Ha nem egészen biztos benne, hogy miért érdemes fa, vagy fa-alu ablakot választania, olvassa el itt.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot! »

<