A nap járását követő árnyékolás

2014-06-23

Bizony nem egyszerű feladat az ebéddel megterített asztalt az étkezés közepén visszahúzigálni az árnyékba, ha az asztal végén ülők a tűző napra panaszkodnak. Ráadásul erőfeszítéseink hiábavalóak, újabb 20 perc múltán újabb igazítás szükséges.

Az ilyen esetek miatt gondoljuk, hogy egyszerűbb, ha a házban ebédelünk, úgysem akar senki a napon aszalódni. De szerencsére van egy praktikus megoldásunk erre a problémára, méghozzá a Markilux Planet névre keresztelt árnyékolása.

A Planet árnyékolás legnagyobb előnye, hogy a kertben bárhol felállítható. Egy csapásra megoldja a tűző napon végzett kerti grillezés szenvedéseit éppúgy, mint  a medence partján szabadon álló nyugágyak vagy étkezők árnyékolását. Mindehhez mindössze egy fix betonalapra van szükség, amihez a Planet lábát rögzthetjük.

A ferde lábon álló Planet filigrán megjelenése egy nem mindennapi árnyékoló látványát nyújtja. Az elegáns design mellé a Markilux szinte végtelen számú szín és textilminta választásának lehetőségét kínálja.

A Planet árnyékolás rendelhető fix lábbal, de 335º fokban forgatható változatban is.  A forgatható Flex kivitel mozgatásáról az Easy Go forgató és emelő mechanizmus gondoskodik. A Planet különböző karos árnyékolásokkal kombinálható, melyek mérete akár 600/10 x 300 cm méretet is elérheti.

Az árnyékolás kivitele és műszaki megoldásai az ismert Markilux minőséget tükrözik.

Ha nem tudja, hogy milyen árnyékolási megoldásra lenne szüksége, nézze meg az árnyékoló típusokat itt.

Kérjük értékelje a cikket!
Hasznos Nem volt hasznos
Vissza a kategóriához
Szeretne többet megtudni a fenti témáról?
Kérdezze a Mantu Ajtó-Ablak Stúdió szakértőjét!
Kapcsolódó cikkek Árnyékolás témában
Redőny, vagy raffstore árnyékolót válasszunk?
2014-06-11

Redőny, vagy raffstore árnyékolót válasszunk?

Sokakban felmerül ez a kérdés az árnyékolás megtervezésekor. Divatos dolog manapság a raffstore mellett dönteni, de sokan csak az építkezés során szembesülnek azzal, hogy a költségvetésük véges. Ilyenkor marad a redőny. Megoldható?

Olvasson tovább
Miért szükséges az árnyékolás?
2014-04-17

Miért szükséges az árnyékolás?

A napsugárzás egészségre gyakorolt előnyös és hátrányos tulajdonságai is közismertek. Talán kevésbé szembeötlő, hogy az bizony a pénztárcánkra is jelentős hatással lehet. Hogyan?

Olvasson tovább
Hűvös és árnyékos teraszt szeretne?
2014-04-16

Hűvös és árnyékos teraszt szeretne?

Közismert dolog, hogy a terasz fölé, időjárási védelem céljából emelt különböző üveg és polikarbonát tetőszerkezetek alatt nyáron bizony sokszor elviselhetetlenül meleg van. Mit tehetünk ellene?

Olvasson tovább