A nap járását követő árnyékolás

2014-06-23

Bizony nem egyszerű feladat az ebéddel megterített asztalt az étkezés közepén visszahúzigálni az árnyékba, ha az asztal végén ülők a tűző napra panaszkodnak. Ráadásul erőfeszítéseink hiábavalóak, újabb 20 perc múltán újabb igazítás szükséges.

Az ilyen esetek miatt gondoljuk, hogy egyszerűbb, ha a házban ebédelünk, úgysem akar senki a napon aszalódni. De szerencsére van egy praktikus megoldásunk erre a problémára, méghozzá a Markilux Planet névre keresztelt árnyékolása.

A Planet árnyékolás legnagyobb előnye, hogy a kertben bárhol felállítható. Egy csapásra megoldja a tűző napon végzett kerti grillezés szenvedéseit éppúgy, mint  a medence partján szabadon álló nyugágyak vagy étkezők árnyékolását. Mindehhez mindössze egy fix betonalapra van szükség, amihez a Planet lábát rögzthetjük.

A ferde lábon álló Planet filigrán megjelenése egy nem mindennapi árnyékoló látványát nyújtja. Az elegáns design mellé a Markilux szinte végtelen számú szín és textilminta választásának lehetőségét kínálja.

A Planet árnyékolás rendelhető fix lábbal, de 335º fokban forgatható változatban is.  A forgatható Flex kivitel mozgatásáról az Easy Go forgató és emelő mechanizmus gondoskodik. A Planet különböző karos árnyékolásokkal kombinálható, melyek mérete akár 600/10 x 300 cm méretet is elérheti.

Az árnyékolás kivitele és műszaki megoldásai az ismert Markilux minőséget tükrözik.

Ha nem tudja, hogy milyen árnyékolási megoldásra lenne szüksége, nézze meg az árnyékoló típusokat itt.

Kérjük értékelje a cikket!
Hasznos Nem volt hasznos
Vissza a kategóriához
Szeretne többet megtudni a fenti témáról?
Kérdezze a Mantu Ajtó-Ablak Stúdió szakértőjét!
Kapcsolódó cikkek Árnyékolás témában
Miért jó egy raffstore árnyékoló?
2015-09-25

Miért jó egy raffstore árnyékoló?

A lamellás árnyékolónak is nevezett raffstore-ok egyre elterjedtebbek. Azt néztük meg, hogy mire jó, és, hogy mikor érdemes ezt választani.

Olvasson tovább
Hogyan válasszon külső textilárnyékolót?
2015-10-06

Hogyan válasszon külső textilárnyékolót?

A modern textilárnyékolók design és színválasztéka szinte nem ismer határokat. Mégis milyen gyakorlati szempontokat érdemes figyelembe venni, amikor kiválasztjuk a szövet színét és mintázatát.

Olvasson tovább
Három tanács a megfelelő árnyékolás kiválasztásához
2014-04-30

Három tanács a megfelelő árnyékolás kiválasztásához

Korábbi írásunkban láthattuk, hogy a klímaváltozással együtt fokozatosan nő az árnyékolások iránti igény. De milyen szempontok alapján választhatjuk ki a számunkra legmegfelelőbb árnyékolást?

Olvasson tovább