CERO - A "láthatatlan" ablak

2014-02-05

2014 tavaszán a nürnbergi ablak vásáron (márc. 26-29) mutatja be a SOLARLUX a luxus osztály legújabb design csúcstermékét a CERO-t. Hatalmas üvegfelületek és alig látható ablakkeretek jellemzik ezt a fantasztikus új terméket. 

A „határtalan nyitottság“ mint mottó eddig sem állt távol a SOLARLUX fejlesztőitől, akik a nagyfelületű homlokzatnyitások specialistái. A legújabb fejlesztésű CERO nyílászáró család azonban minden várakozást felülmúl.

A CERO első pillantásra az extra szélességű üvegtábláival és a minimális szélességű ablakkereteivel tűnik fel. Egy zárt ablak már nem is lehetne „nyitottabb”. Az ablakkeretek beépítése teljesen rejtett, a hőszigetelt alumínium szerkezetek 34 mm-es szélessége alig két ujjnyi.

Ezzel a megoldással akár 15m2 felületű toló elemek is megvalósíthatók, melyek súlya elérheti az 1000 kg-ot, és magasságuk a 4 métert. A luxus kategóriában már elengedhetetlenné vált, így az akadálymentes kilátást biztosító üveg saroksorolások a CERO családban is rendelkezésre állnak.

A CERO nyílászáró család variáció gazdagsága lehetővé teszi az építészek számára a a nagy üvegfelületek megalkotásához a formai elképzeléseik tökéletes megvalósítását, minimális anyagszükséglet mellett.

Minden egyes CERO ablak egy egyedi mestermű és egyben nagy építészeti kihívás, mely alapos és felkészült tervezést igényel. Ezért saját építész tervező gárdánk az ötlet megszületésétől a megvalósulásig segíti az építész tervezők munkáját.

A nürnbergi vásárra kilátogató építész kollégákat szeretettel várjuk a SOLARLUX standon. (7A pavilon, 516 stand). További kérdések megválaszolásával a SOLARLUX magyarországi partnere, a Mantu Ajtó- Ablak Stúdió és munkatársai állnak rendelkezésre.

Segítségre van szüksége a tervezésben? Vegye fel velünk a kapcsolatot itt!

Kérjük értékelje a cikket!
Hasznos Nem volt hasznos
Vissza a kategóriához
Szeretne többet megtudni a fenti témáról?
Kérdezze a téma szakértőjét!
Kapcsolódó cikkek Homlokzati nyílászárók témában
A CERO II tolóablak, mint teljesen átlátható térelválasztó
2017-09-14

A CERO II tolóablak, mint teljesen átlátható térelválasztó

Egy újonnan kifejlesztett extrém lapos küszöbbel kibővült a CERO II ablakok felhasználási területe, mely új lehetőségeket nyit az építészek számára.

Olvasson tovább
Újabb építészeti elismerést nyert a CERO ablak
2015-07-20

Újabb építészeti elismerést nyert a CERO ablak

Egy éven belül a második építészeti díjat nyeri a Solarlux “láthatatlan” ablaka, melynek értékesítési sikerei minden előzetes várakozást felülmúlnak. Olvassa el Ön is, mi az ablak sikerének titka?

Olvasson tovább
Betörésvédelem felsőfokon – CERO III toló ablakok és ajtók
2016-04-24

Betörésvédelem felsőfokon – CERO III toló ablakok és ajtók

A nagy átláthatóságot és a nagy homlokzati nyílászáró méreteteket előtérbehelyező építészet nem mondhat le a biztonságról. A megoldást a SOLARLUX CERO III jelenti.

Olvasson tovább