CERO - A "láthatatlan" ablak

2014-02-05

A „határtalan nyitottság“ mint mottó eddig sem állt távol a SOLARLUX fejlesztőitől, akik a nagyfelületű homlokzatnyitások specialistái. A legújabb fejlesztésű CERO nyílászáró család azonban minden várakozást felülmúl.

 

A CERO első pillantásra az extra szélességű üvegtábláival és a minimális szélességű ablakkereteivel tűnik fel. Egy zárt ablak már nem is lehetne „nyitottabb”. Az ablakkeretek beépítése teljesen rejtett, a hőszigetelt alumínium keretek 34 mm-es szélessége alig 2 ujjnyi széles.

Ezzel a megoldással akár 15m2 felületű toló elemek is megvalósíthatók, melyek súlya elérheti az 1000 kg-ot, és magasságuk a 4 m-t. Természetes, hogy a luxus kategóriában elengedhetetlen, az akadálymentes kilátást biztosító üveg saroksorolások a CERO családban is rendelkezésre állnak.

A CERO nyílászáró család variáció gazdagsága lehetővé teszi az építészek számára a formai elképzeléseik tökéletes megvalósítását, amely a nagy felületek megalkotására irányul, minimális anyagszükséglet mellett.

Minden egyes CERO ablak egy egyedi mestermű és nagy építészeti kihívás, mely alapos és felkészült tervezést igényel. Ezért saját építész tervező gárdánk az ötlet megszületésétől a megvalósulásig segíti az építész tervezők munkáját.

A nürnbergi vásárra kilátogató építész kollégákat szeretettel várjuk a SOLARLUX standon. (7A pavilon, 516 stand). További kérdések megválaszolásával a SOLARLUX magyarországi partnere, a Mantu Ajtó és Ablak Stúdió és munkatársai állnak rendelkezésre.

 

Kérjük értékelje a cikket!
Hasznos Nem volt hasznos
Vissza a kategóriához
Szeretne többet megtudni a fenti témáról?
Kérdezze a téma szakértőjét!
Kapcsolódó cikkek Homlokzati nyílászárók témában
Homlokzati nyílászáró elhelyezése a falsíkban 1
2014-03-19

Homlokzati nyílászáró elhelyezése a falsíkban 1

Az épületfalazatok vastagságának növelése egyre szembeötlőbben igényli a választ arra a kérdésre, hol helyezzük el a nyílászárók síkját a falazatban. A kérdés bonyolultabb, mint azt elsőre gondolnánk.

Olvasson tovább
Harmonikafal passzívházba
2013-12-04

Harmonikafal passzívházba

Új dimenzióba lépett az ablak és ajtógyártás. Megjelent a Solarlux SL 97 homlokzati nyílászáró, amely a piac első és egyetlen passzívházba való beépítésre is alkalmas homlokzati harmonika fala.

Olvasson tovább
IFGold díjat kapott a CERO ablak
2015-03-20

IFGold díjat kapott a CERO ablak

A Solarlux megkapta a kiemelkedő designért járó “IF Gold Award” kitüntetést a CERO toló-ablak rendszerért, melyet idén 2015. február 27-én a Münchenben a BMW Welt területén nyújtottak át.

Olvasson tovább