Mantu Ablak

Modern bejárati ajtó- Pirnar Pure

Az Ultimum program alumínium bejárati ajtóinak tökéletességét és különlegességét már messziről észre fogja venni. Egyszerűen nem lehet tőlük elszakadni, újabb és újabb ámulatba ejtő részleteket fog felfedezni lépten-nyomon. 

Nem csak a látvány, de a formák és felületek tapintása is különleges, élvezetes élmény. Nem egyszer hallottuk már egy-egy elragadtatott ügyfelünktől, ahogy az ujjaival végigsimított a bemutatótermünkben kiállított példányon, ahogy a hitetlenkedésből csodálkozásba fordult át, lehet egy ajtó ilyen? Bizony lehet. Mert ez egy olyan ajtó, ami felejthetetlen élményt nyújt, egy igazi esztétikai és technológiai remekmű. A Pirnar nem véletlenül nyeri sorra a German Design Award díjat ezzel az ajtócsaláddal.

Egybefüggő sík felületek és letisztult szépség

Tiszteletre méltóbb félelmet nem ismerve önmagunk lenni, – függetlenül attól, hogy helyesen cselekszünk-e vagy sem – mint a középszerűséget gyáván beismerni.” – Irving Wallace

Modern fa alumínium bejárati ajtó luxus kivitelben - Pirnar Pure
Modern fa alumínium bejárati ajtó luxus kivitelben – Pirnar Pure

A Pirnar Ultimum ajtók az innovativitást már az ‘anyatejjel’ szívták magukba, pontosabban már a tervezőasztalon megszületett nagyszerű sorsuk: új trendeket teremteni lépten-nyomon. Ezt bizonyítja a számtalan nemzetközi design díj, többek között a legelismertebbnek számító German Design Award is.

Nos, ezek után mit szólna egy olyan alumínium bejárati ajtóhoz, ami előtt szájtátva torpannak meg a látogatói, mielőtt belépnek? Azt mondják, hogy egy jó műértőnek szeme van a szépre. Egy Pirnar Ultimum bejárati ajtó esetében, azonban még azok szíve is megdobban, akik a funkcionalitáson túl nem szentelnek  különösebb figyelmet a tárgyaknak.

Pedig elhiheti, vannak olyan bejárati ajtók, amelyeket szívesen simítunk végig a kezünkkel. Amiknél nem csak látni szeretnénk a hornyokat és a különböző anyagok illesztéseit de érezni is. Amikről süt a szenvedély és a szakértelem, amivel készültek.

Ilyen alumínium bejárati ajtó az Ultimum Pure is

Az ajtólap letisztultsága és a különböző zavaró alkatrészek nélküli felület tökéletes simasága egyszerre bámulatos és futurisztikus hatású. Ezeket a bejárati ajtóinkat modern házakhoz, a perfekcionizmus igényes szerelmeseinek szánjuk. Minden ajtóelem egy egységes síkot képez, felesleges élek és keretek nélkül, ami szerintünk a tökéletességnek az a szintje, amiből nem lehet elvenni és nem is lehet hozzátenni.

Az Ultimum modellek további előnye, hogy a Premium családdal ellentétben az igazán nagy méreteknek sem szabnak határt, köszönhetően az extra belső megerősítéseknek. Így különösen ideális választás olyan otthonokhoz, ahol igenis számít a méret.

Az Ultimum Pure bejárati ajtó maga a titokzatosság. Jöjjön el hozzánk és fedezze fel! De addig is, lapozza át képgalériánkat, de ne feledje, a képeken nem a teljes valóságot látja. Ugyanis egy Pirnar bejárati ajtó élőben mutatja meg igazán, hogy mennyire lenyűgöző tud lenni. Ahogy mondani szokták, vigyázat, a képek csak nyomokban tartalmaznak Pirnar életérzést.

Ha szeretné végiglapozni a Pirnar bejárati ajtó katalógusainkat, akkor itt megteheti.

<