Mantu Ablak

Pirnar Ultimum Pure bejárati ajtók

Az Ultimum program bejárati ajtóinak tökéletességét és különlegességét már messziről észre fogja venni. Egyszerűen nem lehet tőlük elszakadni, újabb és újabb ámulatba ejtő részleteket fog felfedezni lépten-nyomon. 

Nem csak a látvány, de a formák és felületek tapintása is különleges, élvezetes élmény. Nem egyszer hallottuk már egy-egy elragadtatott ügyfelünktől, ahogy az ujjaival végigsimított a bemutatótermünkben kiállított példányon, ahogy a hitetlenkedésből csodálkozásba fordult át, lehet egy ajtó ilyen? Bizony lehet. Mert ez egy olyan ajtó, ami felejthetetlen élményt nyújt, egy igazi esztétikai és technológiai remekmű. A Pirnar nem véletlenül nyeri sorra a German Design Award díjat ezzel az ajtócsaláddal.

Egybefüggő sík felületek és letisztult szépség

Tiszteletre méltóbb félelmet nem ismerve önmagunk lenni, – függetlenül attól, hogy helyesen cselekszünk-e vagy sem – mint a középszerűséget gyáván beismerni.” – Irving Wallace

A Pirnar Ultimum ajtók az innovativitást már az ‘anyatejjel’ szívták magukba, pontosabban már a tervezőasztalon megszületett nagyszerű sorsuk: új trendeket teremteni lépten-nyomon. Ezt bizonyítja a számtalan nemzetközi design díj, többek között a legelismertebbnek számító German Design Award is.

Nos, ezek után mit szólna egy olyan bejárati ajtóhoz, ami előtt szájtátva torpannak meg a látogatói, mielőtt belépnek? Azt mondják, hogy egy jó műértőnek szeme van a szépre. Egy Pirnar Ultimum bejárati ajtó esetében, azonban még azok szíve is megdobban, akik a funkcionalitáson túl nem szentelnek  különösebb figyelmet a tárgyaknak.

Pedig elhiheti, vannak olyan bejárati ajtók, amelyeket szívesen simítunk végig a kezünkkel. Amiknél nem csak látni szeretnénk a hornyokat és a különböző anyagok illesztéseit de érezni is. Amikről süt a szenvedély és a szakértelem, amivel készültek.

Ilyen bejárati ajtó az Ultimum Pure is

Az ajtólap letisztultsága és a különböző zavaró alkatrészek nélküli felület tökéletes simasága egyszerre bámulatos és futurisztikus hatású. Ezeket a bejárati ajtóinkat modern házakhoz, a perfekcionizmus igényes szerelmeseinek szánjuk. Minden ajtóelem egy egységes síkot képez, felesleges élek és keretek nélkül, ami szerintünk a tökéletességnek az a szintje, amiből nem lehet elvenni és nem is lehet hozzátenni.

Az Ultimum modellek további előnye, hogy a Premium családdal ellentétben az igazán nagy méreteknek sem szabnak határt, köszönhetően az extra belső megerősítéseknek. Így különösen ideális választás olyan otthonokhoz, ahol igenis számít a méret.

Az Ultimum Pure bejárati ajtó maga a titokzatosság. Jöjjön el hozzánk és fedezze fel! De addig is, lapozza át képgalériánkat, de ne feledje, a képeken nem a teljes valóságot látja. Ugyanis egy Pirnar bejárati ajtó élőben mutatja meg igazán, hogy mennyire lenyűgöző tud lenni. Ahogy mondani szokták, vigyázat, a képek csak nyomokban tartalmaznak Pirnar életérzést.

Ha szeretné végiglapozni a Pirnar bejárati ajtó katalógusainkat, akkor itt megteheti.

<