Mantu Ablak

Ablak árkalkulátor

Ha a weboldalunkon bemutatott ablakok és nyílászáró megoldások elnyerték tetszését és szeretné megtudni, hogy azok árban is beleférnek-e az elképzelésébe, akkor használja árkalkulátorunkat. A kalkulátor által számolt árak csak tájékoztató jellegűek, és a nagyságrendek megítélésére szolgálnak.

Felhívjuk figyelmét, hogy termékeink árai a közép és felső kategóriába tartoznak, így azok ár-értékarányának megítélése kizárólag a termékek megismerése és személyes benyomások szerzése után lehetséges. Ezért mindenképpen javasoljuk, hogy látogasson el bemutatótermünkbe is, ahol mintatermékekkel és szakmai tanácsadással várjuk Önt. Felelős döntést csak azután hozhat, ha tisztában van azzal, hogy az adott árért, mit kap cserébe.

Az ablak árkalkulátor használatához kérjük töltse ki az alábbi adatokat!

Adatai megadásával tud továbblépni az árkalkulátor oldalára, melynek linkjét az Ön által megadott e-mail címre küldjük el.

A kalkulátor linkjét e-mailben küldjük el Önnek, a gombra kattintás után kérjük nézze meg postafiókját.

A gombra kattintva elfogadja adatvédelmi irányelveinket, valamint, hogy a továbbiakban tájékoztató e-maileket fogadjon a Mantu Ajtóstúdió Kft-től homlokzati nyílászárókkal kapcsolatban. Természetesen a további e-mailekről való leiratkozás bármikor lehetséges. Adatkezelőként a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság NAIH-132274/2017 számon tart nyilván minket.

<