Helytakarékos üveg harmonika falak

2014-10-16

Egyre több ember vágyik újra városi környezetbe, ugyanakkor nő az igény a nyugalomra és a természetközelségre is.

A trendkövető nagyvárosiak éppen emiatt fedezték fel pár éve a „városi kertészkedést” (Urban Gardening). Sok helyen hobby kertészek saját költségükre szépítgetik a köztereket és ültetnek virágokat az ágyásokba.

A tetőkön és a házfalak között mindeközben építészek tervezik a privát menedékhelyeket, melyek messze többet jelentenek, mint a kihelyezett balkonládák. A sűrűn lakott területek közepén teremtenek lélegzetvételnyi helyet azáltal, hogy a legkisebb külső teret is tudatosan a lakótérbe integrálják. A szabad átjárhatóság és a sok természetes fény igénye áll a térteremtés középpontjában.

Solarlux harmonika üvegfal erkélynyitáshoz

A legalább annyira egyszerű, mint amilyen elegáns homlokzati megoldás az ilyen igényekre a helytakarékos, nagy hőszigetelésű üveg harmonika fal, amelynek világszerte elismert és piacvezető gyártója a Solarlux GmbH.

A német cég rendkívül széles választékban kínálja a hőszigetelt harmonika nyílászárókat, melyek ajtószárnyai néhány egyszerű mozdulattal kifelé vagy befelé nyithatók, szabaddá téve így teljes homlokzatszélességet. Nagy előnyük, hogy a keskeny profilszélesség miatt az üvegfelületek zárt állapotban is maximális fényt engednek a belső helységekbe.

Hála a háromszoros reteszelésnek az ablakok viharállók és betörésgátlóak.

További infomáció http://www.mantu.hu/ablak/terkapcsolatok

Kérjük értékelje a cikket!
Hasznos Nem volt hasznos
Vissza a kategóriához
Szeretne többet megtudni a fenti témáról?
Kérdezze a téma szakértőjét!
Kapcsolódó cikkek Homlokzati nyílászárók témában
Medenceterek nagy felületű kinyitása a kertre
2014-10-08

Medenceterek nagy felületű kinyitása a kertre

A beltéri medenceterek egyik hátránya, hogy a nyári melegben szívesebben tartózkodunk a szabad levegőn, mint egy bezárt épületben. Erre a problémára nyújtanak megoldást a Solarlux harmonika nyílászárói.

Olvasson tovább
Új ötletek nyílászárók kiválasztásához
2017-06-19

Új ötletek nyílászárók kiválasztásához

A nyílászárók mint a nevükből is következik, elzárnak egymástól két teret. Vajon léteznek-e olyan nyílászárók melyek nem elválasztanak, hanem összekötnek két teret?

Olvasson tovább
Az Egységes Termékkiíró Rendszerről
2014-03-11

Az Egységes Termékkiíró Rendszerről

Az Egységes Termékkiíró Rendszer gyakorlati alkalmazása során hamar kiderült, hogy a betervezett termékek teljesítményadatai és az épület követelményei között sokszor nincs egyértelmű összerendelhetőség. Az alábbiakban erre a problémára kínálunk megoldást

Olvasson tovább