Online ablak ár kalkulátor


Ha a weboldalunkon bemutatott ablakok és nyílászáró megoldásaink elnyerték tetszését és szeretné megtudni, hogy azok árban is beleférnek-e elképzelésébe, akkor használja árkalkulátorunkat. A kalkulátor által számolt árak csak tájékoztató jellegűek, és a nagyságrendek megítélésére szolgálnak.

Felhívjuk figyelmét, hogy termékeink árai a közép és felső kategóriába tartoznak, így azok ár-értékarányának megítélése kizárólag a termékek megismerése és személyes benyomások szerzése után lehetséges. Ezért mindenképpen javasoljuk, hogy látogasson el bemutatótermünkbe  is, ahol mintatermékekkel és szakmai tanácsadással várjuk Önt. Felelős döntést csak azután hozhat, ha tisztában van azzal, hogy az adott árért, mit kap cserébe.

Adatai megadásával tud továbblépni az ár kalkulátor oldalára, melynek linkjét az Ön által megadott e-mail címre küldjük el.

Az ablak kalkulátor használatához kérjük töltse ki az alábi adatokat


A kalkulátor linkjét e-mailben küldjük el Önnek, a gombra kattintás után kérjük nézze meg postafiókját.

A gombra kattintva elfogadja adatvédelmi irányelveinket, valamint, hogy a továbbiakban tájékoztató e-maileket fogadjon a Mantu Ajtóstúdió Kft-től homlokzati nyílászárókkal kapcsolatban. Természetesen a további e-mailekről való leiratkozás bármikor lehetséges. Adatkezelőként a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság NAIH-132274/2017 számon tart nyilván minket.