Különleges és egyedi nyílászáró megoldások

Az építészet nem csak építőanyagok egymáshoz való illesztése, hanem önkifejezési forma is. A modern építészeti stílusok különlegességre, egyediségre, újabb és újabb meghatározó stílusjegyekre vágyik, amiket csak különleges megoldásokkal lehet kiszolgálni a nyílászárók terén is.

Lassan két évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött, megtaláltuk azokat a termékeket, és kifejlesztettük, majd teszteltük azokat a nyílászáró megoldásokat, amikkel a speciális építészeti igényeket ki tudjuk szolgálni.

Így használhatja nyáron is beltéri medencéjét

 

mantu_solarlux_medencetr_nyits_2.jpg

A Magyarországon uralkodó klimatikus viszonyok miatt leginkább csak a nyári szezon alkalmas arra, hogy igazán kiélvezzük a kültéri medence előnyeit. Igaz, időnként ezt az időszakot is lerövidíti a szeszélyes, olykor sok esővel dúsított nyári időjárás.

Szerencsére a gépészeti megoldások fejlődése lehetővé teszi, hogy komfortos, modern, és élhető beltéri medencét telepítsünk otthonunkba, így nem kell tartanunk a nyári esőzésektől, ráadásul az év más szakában is kiévezhetjük. Sajnos azonban így elesünk a szabadban levés élményétől.

A Solarlux harmonika szerkezet azt teszi lehetővé, hogy a kellemest összeköthesse a hasznossal, azaz összekapcsolja a bentet a kinttel. Esős, vagy hideg évszakban teljes értékű homlokzati nyílászáróként funkcionál, hőszigetel, hangszigetel, és sok fényt enged be. Meleg időben pedig teljes szélességében nyitható, így beltéri medencéjét akár több oldalról is nyitottá teheti.

Az akadálymentes küszöbkialakításnak köszönhetően pedig sem a kisebbek, sem a nagyobbak nem fognak orra bukni a medence körüli szaladgálás közben.
Csökkentse le fűtésszámláját mobil erkélylezárással

 

solarlux_erkelylezaras_web_3.jpgA több évtizeddel ezelőtt épült társasházak hőszigetelési korszerűsítése már régóta szükségszerűvé vált. A homlokzat teljes szigetelése, illetve a homlokzati nyílászárók teljes cseréje elengedhetetlenné vált, annak érdekében, hogy gazdaságossá tudják tenni az épület fűtését.

Sok esetben az erkélyek az energetikai gyenge pontjai a felújításnak, mivel a többnyire megfelelő hőszigetelés nélkül összeillesztett betonlapoknál keletkezik a hőveszteség.

Az erkély beépítése nem új módszer, számtalanszor alkalmaztak már normál bukó-nyíló ablakokat ahhoz, hogy kitolják a homlokzatot, és beillesszék az erkély területét a nappaliba, vagy egyszerűen csak időjárásvédelmi okokból beépítsék a balkont. Ezzel a megoldással azonban teljesen, vagy nagy részben elveszték az erkély funkciót otthonukban. A normál bukó-nyíló ablakok nyitott állapotban belógnak a térbe, kerülgetni kell őket.

A Solarlux SL60 üveg harmonikafal megfelelő hőszigetelésű ahhoz, hogy tökéletesen lezárja és védje az időjárástól a homlokzatot, ezáltal nem kell az erkélyfelületeket szigetelni, vagy adott esetben a régi nyílászárókat kicserélni. A harmonika kivitelnek köszönhetően a szerkezet bármikor teljes egészében kinyitható, és az erkély egyik szélére sorolható, így az erkély funkcióját sem veszíti el.

 Egyedi teraszbeépítések különleges erkélyajtók hőszigetelt, vagy hőszigeteletlen harmonika nyílászárókkal

Ha Ön is arra keresi a választ, miként tudná teraszát, erkélyét, esetleg tervezett lakótérbővítését egy természetes fénnyel teli, komfortos és kellemes klímájú helyiséggé alakítani, melyet az év minél több napján, az időjárás szeszélyeitől függetlenül használhat, akkor a Solarlux nyílászárókat Önnek találták ki.

Nézze meg alábbi videónkban, hogyan nyithatja össze a nappalit a terasszal, vagy hogyan alakíthatja át teraszát egy akár egész évben komfortosan használható helyiséggé, ahol az egész család szívesen tartózkodik majd huzamosabb ideig is. 

 


 

A Solarlux nyílászárókról részletes információt az alábbi linkre kattintva talál. 

 

Solarlux nyílászárók »