Fa és fa-alu ablakok

A Mantu Ajtó - Ablak Stúdió a fa és fa-alu ablak kínálatát vezető nyugat-európai gyártók termékeiből állította össze.

logo_katzbeck.jpgAz osztrák Katzbeck® cég termékeit az egyediség, az első osztályú alapanyagok, a bútormínőségű felületkezelés és az egyedi design jellemzi - így vevőköre egyértelműen a magas igényszíntű vásárlók közül kerül ki.


Tovább a Katzbeck fa ablakokhoz »

 


weinstock.jpgA Weinstock Ideal Fenster GmbH termékeit legegyszerűbben, de egyben a legpontosabban a Made in Germany kifejezéssel jellemezhetjük. Magas minőségű alapanyagok, hosszú élettartam, német precizitású gyártás  és maximális megbízhatóság - ezek az értékek minden építkező számára fontos választási szempontot kell hogy jelentsenek.

Tovább a Weinstock fa ablakokhoz »


Miért válasszon fa ablakot?

 

Az elmúlt évtizedek technokrata építészeti törekvései, a mindent uraló fém-, beton-, és üvegfelületek megjelenése után a fa, mint építőanyag kétségtelenül újra reneszánszát éli.


Nemcsak azért, mert újra előtérbe került a környezetvédelem és a környezettudatos gondolkodás, de használatát a fa semmivel össze nem hasonlítható szépsége teszi vonzóvá.


A fa ablakokkal szemben megfogalmazott legnagyobb kritika a felújítási szükségletük, melyet az elmúlt évek technológiai fejlődése az alumínium borítás előtérbe kerülése tökéletesen orvosolt.

 

A következő képeken ízelítőt kaphat a fa melegségével magvalósított otthonokról.


 

10 érv a fa ablakok mellett

• nagy keresztmetszete miatt stabilabb szerkezetet ad
• „élő”, lélegző anyag lévén megakadályozza a lakás gombásodását
• szabályozza a légnedvességet a belső helységeinkben
• nagy belmagasságnál is alkalmazható.
• a fa magasabb lakókomfortot, otthonosságot kínál
• a fa természetessége és színei élettel teltek, ami közérzet javító hatású
• a fa különleges kisugárzást teremt a helységeinkben, emiatt kellemes érzetet kelt
• kellemes belső klímát teremtenek a páratartalom szabályozásával
• a lakkok és lazúrok használatával hangsúlyos részei lehetnek lakberendezésünknek
• a fa ablakok csökkentik a CO2 lábnyomunkat, emiatt környezettudatos választást jelentenek

Szeretné tudni, hol készülnek a leendő ablakai?

A Mantu Ajtó - Ablak Stúdió immáron közel 20 éve elkötelezett híve a minőségi nyílászárók forgalmazásának.

Azonban hosszú éveken át nem foglalkoztunk fa ablakokkal, egyszerűen azért mert nem találtunk sem itthon, sem külföldön olyan gyártót, akinek termékeit őszintén fel tudtuk volna vállalni.

Most két olyan gyártót is képviselünk a magyar piacon, akinek termékeit jó szívvel tudjuk ajánlani a minőségi termékek iránt elkötelezett építkezőknek.

Az egyik fa ablak gyártónk a Katzbeck® GmbH

 

katzbeck_gyr.jpg


Több mint 65 éve gyárt fa és fa-alu ablakokat és bejárati ajtókat az osztrák családi vállalkozásként működő Katzbeck cég.

A Katzbeck® termékei nem csak az elsőrendű designról, az innovatív megoldásokról és a legmagasabb minőségről ismertek, hanem a környezetbarát gyártási technológiáról is. A Katzbeck® és kereskedő partnerei a tanácsadástól kezdve a tervezési és gyártási folyamaton keresztül, egészen a az ablakok és ajtók beszereléséig hozzáértő és szakszerű partnernek számítanak.

Néhány éve egy közvélemény kutatás adatai szerint a legmegbízhatóbb és legszakszerűbb nyílászárógyártónak választották Ausztriában, megelőzve olyan nagynevű márkákat, mint az Internorm® és a Josko®.

Engedje el a fantáziáját és engedje meg nekünk, hogy a Katzbeck termékeivel inspiráljuk új otthona megteremtését. Válogasson a széles modell-, szín-, és formaválasztékból, hogy a 4 fal között valódi otthon teremtsünk.

Kinek ajánljuk a Katzbeck® ablakokat?


A Katzbeck® termékei Ausztriában is egyértelműen a prémium kategóriába tartoznak. A márka image-ja nálunk még nem éri el számos nagynevű versenytársáét, de a műszaki megoldásai és a designja annál inkább. Sőt ezekben a paraméterekben bátran mondhatjuk, hogy helyenként még előrébb is járunk.

Így elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek az elvárásai egy ablakkal szemben nem merülnek ki a hőszigetelési értékekben, hanem fontos a faminőség (csak igazolt eredetű és a szabványnak megfelelő alapanyagok), a fa felületkezelési minősége (tartósság, bútorminőség), a design (síkban záródó kivitel vagy a keretnélküli üvegezések.) és az igazolt, állandó gyártási minőség (CE minősítések.).

Csak ha ezen elvárások bármelyike megjelenik az Ön igényei között, akkor érdemes a Katzbeck® márka termékeiben gondolkodnia.


Tovább a Katzbeck fa ablakokhoz »

A másik fa ablak gyártónk a Weinstock Ideal® Fenster GmbH
Az IDEAL Fensterbau Weinstock GmbH alapkövét Ludwig Weinstock 1990 fektette le, amikor is megvásárolt a egy ablakgyártó üzemet a Mosel csodálatos völgyében található Traben-Trarbachban. Egy átlagos történet helyett egy sikertörténet kezdődött.

Az ablakról alkotott újszerű elképzelések, amelyek innovatív műszaki megoldásokkal és kiemelkedő designnal párosultak rövid 20 év alatt az egyik leginnovatívabb fejlesztővé és elismert piacvezetővé tették a céget.

A világosan megfogalmazott értékek, a folyamatos fejlesztés, a kézműves értékek keverése a legmodernebb gyártástechnológiával – ezek jellemezték a cég útját.

Az eredmény pedig egy széles termékpaletta, melyben megfér egymás mellett a műanyag és a fa ablak, valamint ezek kombinációja alumínium borítással, az emelő-toló ajtó vagy a bejárati ajtók.

Kinek ajánljuk a Weinstock Ideal® ablakokat?


Az IDEAL Fensterbau Weinstock termékeit mindazoknak ajánljuk, akik számára a tények fontosak és nem az ígéretek. Azoknak, akik tanúsítványokkal alátámasztottan, igazolt minőséget (víz-, és szélállóságot, vízzárást, hőszigetelést) szeretnének vásárolni.

Azoknak, akiknek a Made in Germany értéket jelent és ezért egy kicsivel többet hajlandóak áldozni, mint egy középszerű termékért. Ugyanis a Weinstock termékei nem annyival drágábbak, mint amennyivel jobbak az átlagos hazai kínálattal. Ár-értékarányban minden bizonnyal a legjobb megoldást kínálják.

Azoknak is bátran ajánljuk, akik valamelyik prémium márkában (Internorm, Josko) gondolkodnak és legmagasabb műszaki minőséget szeretnék elérni, de nem szeretnének csupán az ismertebb márkanév miatt többet fizetni.

Tovább a Weinstock fa ablakokhoz »