Bemutatóterem

Több mint 400 m2-es bemutatótermünket jól megközelíthető helyen Budapesten, a XIII. kerületben találja. Megközelíthető a 3-as metróval a Forgách utcai megállótól, vagy az Árpád-híd pesti hídfőjétől induló 120-as autóbusszal.

Gépkocsival érkező vendégeinket saját zárt parkolóval várjuk. (Parkoláshoz előzetes bejelentkezés szükséges!)

Kérjük, hogy minden esetben egyeztessenek kollégáinkkal egy időpontot, enélkül nem tudjuk garantálni az azonnali kiszolgálást.

 

Bemutatóterem


Mantu Ajtó-Ablak Stúdió
Cím: 1139 Budapest
Röppentyű u. 73/A
Telefon: 06/1-920-2020
E-mail: ablak@mantu.hu

Nyitva tartás:
H-CS: 8:00-17:00
Péntek: 8:00-15.00

Kérjük, hogy minden esetben egyeztessenek kollégáinkkal egy időpontot, enélkül nem tudjuk garantálni az azonnali kiszolgálást.

besenyei.jpgBesenyei Tímea
ablak, beltéri ajtó és parketta
vezető tanácsadó
Tel: 06/20-519-4787
E-mail: timea.besenyei@lenteam.hu

Az elmúlt 15 évben rengeteg ügyfelemnek segítettem megtalálni az ideális ajtókat, vagy ablakokat. Mivel ez egy speciális termékkör, igyekszem hétköznapi nyelvre lefordítani a fontos technikai paramétereket. Abban is segítek, hogy milyen tulajdonságokat érdemes figyelembe vennie, hogy otthonát igazán széppé varázsolja nyílászáróinkkal.


 
Lendvai OrsolyaKovács Veronika
ablak, beltéri ajtó és parketta
vezető tanácsadó
Tel: 06/70-450-4807
E-mail: veronika.kovacs@mantu.hu
Örömömre szolgál az, hogy a megszerzett szakmai tapasztalatommal, tanácsaimmal megtalálhatjuk azokat a termékeket amik valóban otthonosabbá, szebbé, kényelmesebbé teszik ügyfeleink lakóterét.


 
Mocsári IstvánMocsári István
műszaki vezető
Tel: 06/1-920-2020
E-mail: istvan.mocsari@mantu.hu
Műszaki vezetőként az én feladatom, hogy az Ön által vásárolt magas műszaki színvonalú nyílászárók a gyakorlatban, beépítés után is teljesítsék az Ön elvárásait. Ennek érdekében a legkisebb részletkérdést is átgondolom, és kiszűröm a lehetséges hibákat, hogy Ön a terméktől valóban a maximumot kapja.


 


Ajánlat és Információkérés

Amennyiben ajánlatot, információt szeretne kérni, vagy időpontot szeretne foglalni a bemutatótermünkbe, az adatai megadása után itt megteheti.

[form3]
A gombra kattintva elfogadja adatvédelmi irányelveinket, valamint, hogy a továbbiakban tájékoztató e-maileket fogadjon a Mantu Ajtóstúdió Kft-től homlokzati nyílászárókkal kapcsolatban. Természetesen a további e-mailekről való leiratkozás bármikor lehetséges. Adatkezelőként a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság NAIH-132274/2017 számon tart nyilván minket.