Az Ön ajtóihoz és ablakaihoz mérnöki szaktudás jár

Nemcsak ígéretek, hanem 100% biztonság és garancia

 

Mantu csapat

Ők mind azért dolgoznak, hogy Ön elégedett legyen

Az építőipari technológia az utóbbi években rohamléptekben fejlődött. Ezen belül is kétségkívül az egyik legnagyobb fejlődés a nyílászárók területén következett be. Ez tette lehetővé többek között a magas energiahatékonyságú és a passzívház technológia megvalósítását, és a korábban elképzelhetetlennek tartott hőszigetelési értékek elérését. Az energia megtakarítás minden bizonnyal a következő években is az építkezők és felújítók első számú célpontja lesz és tovább terjed a passzívház építés.

A megépített, vagy felújított energiahatékony épületekbe, passzív házakba beépített műszaki megoldásoknak minimum az elkövetkező 20 évben meg kell felelniük az elvárásainknak. Mégpedig úgy, hogy a 20 év alatt lehetőleg semmit se romoljon a beépített szerkezetek hatékonysága. Így aztán senki nem engedheti meg magának, hogy olyan terméket vagy szolgáltatást vegyen igénybe, ami a vásárlás időpontjában nem a műszaki technológia csúcsát képviseli, vagy amelyik nem képes minőségét és tartósságát min. 20 évig megőrizni.

Hogyan lehetséges ez?


Forgalmazott ajtóink, ablakaink és a hozzájuk tartozó árnyékolás minőségét és műszaki színvonalát gyártóink márkanevei (Katzbeck, Weinstock, Schlotterer, Solarlux) garantálják. A több évtizedes múltra visszatekintő ajtó és ablak gyártó vállalatok iparágunk innovációs motorjai. Felkészült és tapasztalt fejlesztőgárdájuk a biztosíték arra, hogy a márka vásárlói biztosak lehetnek benne, a legkorszerűbb csúcstechnológiát vásárolják meg.

Oktatás

A Mantu szakemberei egy termékoktatáson

Ezek a gyártók tudják azonban, hogy hiába fejlesztenek hibátlan termékeket, ha az ablakokhoz és ajtókhoz nem társul átgondolt építészeti tervezés, valamint első osztályú kivitelezés, beépítés. Éppen ezért, kizárólag olyan forgalmazókon keresztül értékesítik termékeiket, akik szakmailag felkészültek, szakértelmük és szaktudásuk garanciát jelent arra, hogy az építkezők és felújítók hosszú távon is elégedettek lesznek a termékekkel. Ez persze csak úgy lehetséges, ha folyamatosan képezik és tanítják a forgalmazó partnereket, hogy azok mindig a legkorszerűbb és legjobb megoldásokat kínálhassák ügyfeleiknek. Ugyanakkor sok múlik a partnerek felkészültségén is, mert építőipari tapasztalatuk és a mérnöki szaktudásuk nélkül nem tudnának megfelelni az elvárásoknak.

A Mantu Csapat

Előkészítés, tervezés, megoldások – A mérnök csapat


mantu_tervezi_csapat.jpg

Műszaki megoldások kidolgozása közben

A Mantu minőségi szolgáltatásainak alapköve, amire bátran támaszkodhat. Az évtizedes nyílászárós tapasztalat és a gyártók által biztosított folyamatos szakmai képzés garantálja, hogy Ön a kor legkorszerűbb műszaki megoldását kapja. Számos egyedi, és kizárólag a Mantu Ajtó-Ablak Stúdió kínálatában található műszaki megoldás, mellyel a legtöbbet hozhatja ki új ablakaiból és ajtóiból.

Tanácsadás, igényfelmérés, partnerség – A tanácsadó csapat


Tanácsadás

Az elégedettség egy kézfogással kezdődik

Tanácsadóink az Ön első számú kapcsolattartói cégünknél, akik végigkísérik Önt a teljes építkezése során. Szakmai felkészültségük és tapasztalatuk alkalmassá teszi őket arra, hogy feltárják az összes olyan körülményt, amelyek figyelembevételével az elvárásoknak legmegfelelőbb megoldás születhet. Felügyelik a műszaki előkészítést, követik az ajtók és ablakok útját a gyárból az építkezésig, ellenőrzik a kivitelezést és garantálják a vállalásoknak megfelelő teljesítményt.

Ajánlatadás, információ, szervezés, segítség – Az ügyfélszolgálatugyfelszolgalat.png Ügyfélszolgálatunk minden helyzetben segít

A háttér szorgos hangyái, akik nélkül semmi nem lenne megvalósítható. Többek között ellenőrzik a gyártói visszaigazolásokat, hogy azok megegyeznek-e az Ön által megrendeltekkel, megszervezik az ajtók és ablakok útját a gyárból a beépítés helyszínéig. Végül, de nem utolsósorban várják az Önök kéréseit és kérdéseit, amelyek az építkezés során a nyílászárókkal kapcsolatban felmerülnek.Felmérés, helyszíni előkészítés, beépítés – A kivitelező csapat


Beépítő csapat

Akik nélkül mit sem ér a legjobb termék sem

A műszaki előkészítés mellett a Mantu szolgáltatásának másik alappillére. Ők azok, akik szaktudásukkal és precíz munkájukkal biztosítják, hogy valóban azt a maximumot kapja a termékektől, amiért fizetett. Folyamatosan tanulnak, és képzik magukat, hogy újabb és újabb beépítési megoldásokkal javítsák a beépített ablakok és ajtók tulajdonságait.