Nyugalom Garancia

nyugalom_garancia.jpgA 100%-os vevői elégedettség záloga


Ki ne hallott volna már építőipari rémtörténeteket silány és átgondolatlan munkavégzésről? Vagy az átadás után soha többé el nem érhető kivitelezőkről, az ígéretek be nem tartásáról, az utólagosan szükségessé váló toldozásról-foltozásról, a mesteremberek véget nem érő egymásra mutogatásáról.

Mit szólna ahhoz, ha mi azt mondanánk, nem kell ennek feltétlenül így lennie?
Ugyanis a Nyugalom Garancia birtokában Ön 100%-os biztonságban érezheti magát, mivel biztos lehet benne, hogy a pénzéért valóban azt kapja, amit megrendelt,  mert ha nem így lenne, mi visszafizetjük Önnek a munkánkért fizetett díjat.

Miért találtuk ki a Nyugalom Garanciát?

Miközben mindenki az ablakok hőszigetelési értékeinek bűvöletében él, és az ablakok hőátbocsátási értékének Δ0,1 W/m2K javulásáért jelentős árat hajlandó fizetni, arra nem gondol senki, hogy eközben a szakszerűtlen szerelésben bekövetkező ugyanilyen mértékű romlás a beépített ablak hőátbocsátási értékében Δ0,4 W/m2K veszteséget eredményez.

Gondoljon bele! Miközben egy tized javulásért Ön jelentős plusz pénzt fizet, addig egy szakszerűtlen előkészítés, vagy beépítés négyszeres kárt okoz.

Sajnos a legtöbb építkező az utolsó pillanatig halogatja a homlokzati nyílászárók megvásárlását, pedig a típus és a pontos műszaki megoldások kiválasztása nélkül lehetetlen az ablakfogadó szerkezetek szakszerű előkészítése. Hiszen mihez készül a redőnyfogadó, a szigetelés vagy az aljzat, ha még nem tudni, milyen nyílászáró és árnyékolás kerül az épületbe? Ezért a hőtechnikai értékeket is garantáló, szakszerű beépítés csak abban az esetben lehetséges, ha a fogadószerkezetek a nyílászárók szállítójának, és beépítőjének műszaki utasításai szerint készülnek.

Abban az esetben, ha Ön nem szeret elhamarkodottan szerződéses kötelezettséget vállalni, de szeretné a maximumot kihozni a megvásárolandó nyílászárókból, akkor a Nyugalom Garanciát Önnek találták ki.

Mit kap a Nyugalom Garancia keretében?

  • Vásárlási kötelezettség nélkül a Mantu Ajtó-Ablak Stúdió a garancia megkötésének pillanatától segíti és műszaki információkkal ellátja az épület tervezőjét és kivitelezőjét, hogy az Ön által elérni kívánt hőátbocsátási és légtömörségi érték elérése garantált legyen.

  • Vásárlási kötelezettség nélkül a Mantu Ajtó-Ablak Stúdió ingyenesen és térítésmentesen átadja a tervezőjének, kivitelezőjének vagy az Ön által megjelölt személynek a saját szellemi Know How-ját képező műszaki megoldásokat és fejlesztéséket, melyekkel a homlokzati nyílászárók szakszerűen és tervszerűen integrálhatóak az épületbe.

  • A Mantu Ajtó-Ablak Stúdió a követelmények pontos felmérésének keretében, külön tanácsadói díj felszámítása nélkül felhívja az Ön figyelmét a gazdaságosabb, és jobb műszaki megoldásokra, melyekkel Ön pénzt takaríthat meg, vagy komfortosabbá és kényelmesebbé teheti a nyílászárók használatát.

  • Amennyiben a későbbiekben a Mantu Ajtó-Ablak Stúdiót bízza meg a nyílászárók szállításával és beépítésével, akkor 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk a beépítési költségekre. Ha a nyílászárók fogadószerkezeteit az előírásaink szerint készítették el, de a vizsgálatok nem igazolnák a vállalt határértékeket és nem tudjuk kijavítani a hibát, akkor mi viszafizetjük Önnek a beépítési költségeket.

  • Munkánk minőségének tanúsítására saját költségünkön elkészíttetünk egy független szakértő által kiállított, 200.000,- Ft értékű tanúsítványt (Blower Door tesztet (passzív házak esetén) vagy nyílászárók légtömörségi vizsgálatát (nem passzív házak esetén) valamint egy speciális termovíziós vizsgálatot), mely igazolja az Ön házának légtömörségi értékeit, és amelyet Ön a későbbiek során a ház értékének és minőségének igazolására használhat fel.

  • Végül, de nem utolsó sorban stressz- és idegességmentes építkezést az épület egyik legfontosabb és legköltségesebb szerkezeti elemeinek vonatkozásában. Teljes, 100% garanciát arra, hogy a nem megfelelő munkáért nem kell fizetnie.

 

Hogyan juthat hozzá a Nyugalom Garanciához?


Ha figyelembe vesszük, hogy a homlokzati nyílászárók bekerülési költsége egy új épület beruházási értékének 10-15%-át is kiteheti (pl. egy 50 mFt beruházási értékű ház esetén ez 5-7,5 mFt közötti összeget jelenthet), akkor az egyszeri 200.000,- Ft+ÁFA díj elenyészőnek mondható. Ezért a pénzért 100% biztonságot és nyugalmat kap, hogy az épület-e rendkívül fontos szerkezetei eleme minden tekintetben meg fog felelni az elvárásainak. Ráadásul ezért a pénzért kap egy független szakértői tanúsítványt is, melynek felhasználásával a ház egy esetleges későbbi értékesítése esetén jobb árat érhet el, így befektetése többszörösen is megtérül.

Nyugalom Garancia = Nyugodt építkezés

Amennyiben többet szeretne megtudni a Nyugalom Garanciáról és annak feltételeiről, töltse ki az aábbi adatokat, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot, és részletesen válaszoljunk a kérdéseire.

[form2]