CERO - a láthatatlan ablak

cero-toloablak-3.jpg


Építészet, design és technika egyesül a CERO-ban

A méretre készített nyílászáró rendszerek maximális koncetráltságot kívánnak a gyártás során. Precízió, kézzel végzett szakmunka és a legmagasabb minőségi követelmények jellemzik a CERO gyártását. Képzett kollégáink nap mint nap magas színvonalon végzik munkájukat. A referenciáink magukért beszélnek.

Merüljön el a Cero varázslatos világában és engedje, hogy magával ragadja az érzés.Egy rendszer, három variáns


A nagyméretű fix vagy eltolható Cero elemek különös módon egyesítik az építészetet, a disegnt és a technikát. A filigrán alumínium profilok mindössze 34 mm látható profilszélessége a létező legnagyobb átláthatóságot biztosítja. A rejtetten beépített tokkeret átmenet nélkül csatlakozik az padozathoz, a falhoz és a födémhez.

Az inteligens technológiának köszönhetően az akár 15 m2 felületű, akár 1000kg súlyú üvegtáblák megeröltetés nélkül, csendesen mozgathatók. A Cero különböző kivitelei I., II. és III. a különböző klímájú régióknak kínál megoldást.

cero_szarnyak_masolat.jpg


cero-toloablak.jpg


A DesignA Cero kialakítási lehetőségei legalább olyan sokrétűek , mint a felhasználási területei. A rendszer elemei a toló és fix elemek, valamint üvegsarkok szinte a végtelenségig kombinálhatóak, mely a tervezésben - beleértve a színeket, fogantyúkat és sok egyebet- számos opciót kínál. Úgy, ahogy Ön szeretné.


cero-toloablak-2.jpg


Komfort és biztonság


A Cero tolóajtók az akár 1000 kg-os súly ellenére is játszi könnyedtséggel mozgathatók. Még kényelmesebb azonban a motoros hajtással. A biztonsági megfontolások is különös hangsúlyt kaptak a tervezés során. Így természetes, hogy minden Cero elem RC3 biztonsági besorolású, biztonsági üvegekkel üvegezhető és beköthető a riasztórendszerbe. Így az átláthatóság maximális biztonságot kínál.


Műszaki részletek


A Cero két tulajdonsága is egyeülálló: az üvegfalc szellőzés és a futógörgők.
Az üvegfalc szellőzése lehetővé teszi a profilba illeszkedő üveg hátulról történő szellőztetését és egy kontrollált vízelvezetést. Ez a kontrukció az egyetlen, amely a megfelel a falcszellőzésre és a vízelvezetésre vonatkozó törvényi előírásoknak. A rozsdamentes futógörgők a szárnyban vannak integrálva, melyet tisztító kefék védenek az elpiszkolódástól. Ez biztosítja a könnyű mozgatást és a halk járást.

abbildung_system-technik.jpg
Műszaki paraméterekCero típus Cero I.  Cero II.  Cero III.  
Toló elem max mérete
(Szél x mag)
 3 x 4 m / max 12m2  3 x 6 m / max,12m2  4 x 6 m / max 15m2
 Fix üvegezések  3 x 4 m /max 12m2  3 x 6 m / max 12m2  4 x 6 m / max 15m2
 Üvegezés  30-36mm ESG  30-36mm ESG  48-54mm ESG
 Üvegfelület  98%  98%  98%
 Padlóküszöb  akadálymentes  akadáylmentes  akadálymentes
 Szárny súly  600 kg  600 kg  600 kg
 Látható profil szélessége  34 mm  34 mm  34 mm
 Hőszigetelés Ug=1,1    Uw≤1,35 W/m2K  
 Hőszigetelés Ug=0,5       Uw≤ 0,76 W/m2K


További információért tervezési segédletekért hívja a Cero képviselőjét:


Kis Attila, Tel: +36/70-450-4780