Mantu Selection - A bejárati ajtó válogatás

fa_bejarati_ajto_lum3_voros_fenyo.jpg alum8_bejarati_ajto.jpg muanyag_bejarati_ajto_modell_2318.jpg Hörmann Thermo Pro 010 bejárati ajtó
 Fa bejárati ajtók
Fa-alu bejárati ajtók
 Műanyag-alu bejárati ajtók
Alumínium bejárati ajtók

A bejárati ajtókról általában

A bejárati ajtók kiválasztása egyre nagyobb jelentőséggel bír a modern építészetben. A legtöbb építkező azonban kizárólag csak a designos megjelenésre koncentrál, pedig a biztonsági és a hőszigetelési szempontokat sem lenne szabad figyelmen kívül hagyni.

A bejárati ajtó hőszigetelése

A bejárati ajtókkal szemben célszerű ugyanolyan hőszigetelési követelményeket állítani, mint az ablakokkal szemben. Ez rendszerint műszakilag sokkal nehezebb feladatot jelent, mint az ablakok esetén. A bejárati ajtók Achillesi pontja ebből a szempontból a küszöbkialakítás, melynek egyrészt a tökéletes légzárást, másrészt az akadálymentes közlekedést is biztosítania kell.

A Mantu Selection bejárati ajtóprogram minden ajtótípusa kiemelt hőszigetelési tulajdonságokkal bír.

A bejárató ajtó betörést gátló funkciója

A designon és a hőszigetelésen kívül a betöréssel szembeni ellenálló képesség bír kiemelt jelentőséggel a bejárati ajtóknál. Aki ezt fontosnak tartja, az kizárólag minősítéssel rendelkező gyártótól vásároljon, mert csak ez jelent garanciát. Fokozott védelmet az RC2 besorolású minősített szerkezetek nyújtanak, mely minden ajtótípusunkhoz opcionálisan elérhető.

A bejárati ajtó design, avagy az anyagválasztásról

A Mantu SELECTION bejárati ajtó programban design szempontjából klasszikus és modern formák között válogathat anyagválasztástól függetlenül. A felületen kívül és belül is megjelenhet a fa, a műanyag és az alumínium is.

Fa bejárati ajtók
A fa nemcsak természetességet, de értéket is jelent otthonunkban. A modern fa bejárati ajtók ötvözik magukban a több évszázados asztalos hagyományokat a modern kor technikai fejlesztéseivel, ezáltal megfelelnek a legmagasabb műszaki követelményeknek is.

Fa bejárati ajtóról  beszélünk, ha a bejárati ajtó mindkét oldala fa felületű, melyet a fa erezete és pácolása hangsúlyoz.

A klasszikus formákat íves bordázat jellemzi, míg a modern ajtók díszítésére fa, vagy fém intarzia berakást alkalmaznak.

Elsősorban azoknak ajánljuk a fa bejárati ajtókat, akik rajonganak a természetességért, és ezt otthonuk építészeti stílusában, építőanyagaiban is látni szeretnék. Amennyiben az ablakok is fából készültek, akkor is érdemes fa bejárati ajtót választanunk, hogy megtartsuk az egységes designt a homlokzaton.

A Mantu Selection nyílászáró programunkban lehetőséget teremtettünk arra, hogy Ön az összes homlokzati nyílászáróját ki tudja választani egy-egy termékcsaládból, hogy teljes lehessen a formai és felületi azonosság a bejárati ajtó és ablakok között.

Fa bejárati ajtók alumínium borítással
Ezek a bejárati ajtók ugyanazon érdemekkel dicsekedhetnek el, mint fa társaik. A belső oldalon továbbra is a fa melegségét, természetességét láthatjuk, azonban a külső oldalon egy alumínium borítással látják el az ajtókat. Ez több okból is növeli az ajtó értékét, hiszen az alumínium sokkal strapabíróbb, időjárásállóbb, és a design szempontjából is többféle lehetőséget tud kínálni.

Azoknak ajánljuk, akik szeretnének egy kívül-belül kiváló tulajdonságokkal rendelkező bejárati ajtót otthonukba. Akiknek a belsőépítészeti stílusban fontos a természetes anyagok használata, ugyanakkor a legkorszerűbb nyílászáró megoldások kényelmét is szeretnék kihasználni otthonukban.

Műanyag bejárati ajtók alumínium borítással
Az alumínium és a műanyag egyedülálló kombinációja gondoskodik bejárati ajtóink extrém teherbírásáról. A műanyag bejárati ajtók, akárcsak a műanyag ablakok kiváló hőszigetelési képességekkel rendelkeznek, magas műszaki tartalmuk és jó ár-érték arányuk miatt közkedveltek.

Az alumínium borításnak köszönhetően a műanyag ajtók óriási szín és formai design választékban rendelhetőek. Az alumínium megvédi az ajtók felületét a napsugárzás károsító hatásaitól, így az ajtók hosszú időn át eredeti szépségükben ragyoghatnak. A műanyag bejárati ajtók díszét a különböző színű és formájú ajtópanelek, ill. a különböző formájú üvegkivágások adják.

Alumínium bejárati ajtók
Az alumínium bejárati ajtók kétség kívül rengeteg előnnyel rendelkeznek. Strapabíróak, időjárásállóak, kiváló hő és hangszigetelési értékekkel rendelkeznek, valamint számtalan formai és design kivitellel. Leginkább utóbbi tulajdonsága miatt ajánljuk azoknak, akik abszolút modern építészeti stílusban gondolkoznak.

Bejárati ajtó katalógusainkat innen töltheti le , a bejárati ajtók árait kérje munkatársainktól.


Bejárati ajtó árajánlat kérés »